farkmt2official 1
farkmt2official
Test5410 1
Test5410
mavzermete 1
mavzermete
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Siyah Ekran

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cyprus123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 340
Arkadaşlar pc de metin2 oynuyordum mmo'yu ama birden ekran gitti sonra açarken kasayı biiip biiip geldi ve sonra ramı düzeltince bu seferde ekran gelmedi hep siyah kalıyor çözümünü yazarmısınız ?

Kardesim tam 1 hafta önce banada oldu...geçmiş olsun ekran kartın öldü....:)))))))) yenisini alacan ve pcye format at

Arkadaşlar pc de metin2 oynuyordum mmo'yu ama birden ekran gitti sonra açarken kasayı biiip biiip geldi ve sonra ramı düzeltince bu seferde ekran gelmedi hep siyah kalıyor çözümünü yazarmısınız ?

Ekran kartın yanmıs %80 geçmis olsun sağlam bir kart alıp fan derecesine dikkat et fan 85C yi geçtiği an hele eski kartlarda çok riskli hemen kapat bilgisayarı.

Kardeşim bak ekran pembe oluyodu bende rama elledim zaten pcmde kasa ıcınde yoktu ekran kartı sadece uzun olarak ram var oyle bılıyorm cunku baska uzun ekran kartına benzer birşey yok ekran hatta pembe oluyodu arasıra rama elleyınce restart attı ve biiiip biiip ses geldı ramı duzelttım oynadım ram ile bu sefer ekran gelmıyor ama kasa çalııyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri