HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Metin2 Türkiye şirket sahibi başkasına devredilmiş. Oyunun altyapısını oluşturan sunucuları şikayet etmiş yani dava açılmış. Bunun sonucunda bilişimlerin metin2 sunucu satması yasaklanıp varolan sunucular süreleri bitince kapatılıcakmış. M2-TR ve Mmomt2 aralarında açık kalıcak 2 server olucakmış. Aldığım bilgiler bu kadar. Doğruluğuna bişey diyemem fakat böyle bi bilgi herkezin kulağında.
Bilgisi olanlar konuya açık getirebilirler.
Bilgisi olanlar konuya açık getirebilirler.
Tamamen hurafe bir haber. böyle bir açiklama yok gameforce zaten bir eleman + diger şirketlere bişi olurmu bilmem ama sözleşmesi geniş çapli bir koruma saglamıyorsa zaten direk iflası çekerler ama 1 2 yıl içinde böyle bişi olcagını zannetmiyorum.
Emin ol türkiyede yasaklansa dayanabilcek sadece 1 private server var onuda ben söylemiyim
o dediklerin hariç.
Emin ol türkiyede yasaklansa dayanabilcek sadece 1 private server var onuda ben söylemiyim
o dediklerin hariç.
inanma öle şeylere illaki bi yolu olur gene olmadı sabit ip serverler çıkar her türlü yaniBenim duyduğum kadarıyla öyle doğrumu bilemem fikir almak istedim. Teşekkür ederim yorumlarınız için tartışmaya açıktır konu.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)