- Konular
- 5
- Online süresi
- 2h 37m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 23 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaslar elimde bir script var T4 internetteki T4 diyipte sadece ana sayfa T4 değil.Grafik pkaeti T4 şu anki travian gibi iste ama şöyle bir sorun var.
Script ingilizceydi Türkçeye çevirdim az bi yer ingilizce kaldı oralarıda belki oyunda okumuyorsunuzdur bile yani internettekilerden daha türkçe ama kurulumda bir hata var.kurarken multihunter.php de hata verio ve orayı atladıktan sonra login yerinde login olmuyor.
Script localhost ta çalışıyor yani kendi bilgisayarıma kurdum çalıştı ama uzak susncuda çalışmıyor.
Eğer konudan anlayan bir arkadas varsa bakabilr
Bazı resimler:
Script ingilizceydi Türkçeye çevirdim az bi yer ingilizce kaldı oralarıda belki oyunda okumuyorsunuzdur bile yani internettekilerden daha türkçe ama kurulumda bir hata var.kurarken multihunter.php de hata verio ve orayı atladıktan sonra login yerinde login olmuyor.
Script localhost ta çalışıyor yani kendi bilgisayarıma kurdum çalıştı ama uzak susncuda çalışmıyor.
Eğer konudan anlayan bir arkadas varsa bakabilr
Bazı resimler:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...