HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
fdservers gayet güzel tickete eng eç 10 dakkada cevap bence çok iyiler hatta şuan onlardan sunucumu barındırıyorum tek şikayetim sitenin fttp bilgilerini vermemeleri
tavsiyemdir iyidir
tavsiyemdir iyidirTavsiye ederim hocam dün akşam 22:03 te arkadaş kuruluma başladı canlı destekten başlıyorum dedi 22:26 da bilgileri gönderdi hızlı ve güzel bir firma 

Çok Kaliteli Adamlar. Helal Olsun Tüm Çalışanlarına Mesleğini En iyi şekilde Yapan En iyi game hostinglerden İlk 3'e Kesin Girer Hatta 1 . Bile Olabilir .fdservers gayet güzel tickete eng eç 10 dakkada cevap bence çok iyiler hatta şuan onlardan sunucumu barındırıyorum tek şikayetim sitenin fttp bilgilerini vermemeleritavsiyemdir iyidir
Bu arada Feridun bey kendi yaptıkları panelin çalınmaması için ftp bilgilerini vermiyorlar.
aynen öle kardeşim çok güzelde index filan koyulmuyo o sıkıntıÇok Kaliteli Adamlar. Helal Olsun Tüm Çalışanlarına Mesleğini En iyi şekilde Yapan En iyi game hostinglerden İlk 3'e Kesin Girer Hatta 1 . Bile Olabilir .
Bu arada Feridun bey kendi yaptıkları panelin çalınmaması için ftp bilgilerini vermiyorlar.
aynen öle kardeşim çok güzelde index filan koyulmuyo o sıkıntı
hocam istersen ticket at deki :
silerler kendi panellerini sonrada boş verirler sana sen atarsın istedeğin paneli.size ait paneli silermisiniz ben başka panel atacağım ve ftp bilgilerimi verirmisiniz de
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)