OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Fd servers nasıl bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EndLessTR69
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 722

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

fdservers gayet güzel tickete eng eç 10 dakkada cevap bence çok iyiler hatta şuan onlardan sunucumu barındırıyorum tek şikayetim sitenin fttp bilgilerini vermemeleri:) tavsiyemdir iyidir

Tavsiye ederim hocam dün akşam 22:03 te arkadaş kuruluma başladı canlı destekten başlıyorum dedi 22:26 da bilgileri gönderdi hızlı ve güzel bir firma :)

fdservers gayet güzel tickete eng eç 10 dakkada cevap bence çok iyiler hatta şuan onlardan sunucumu barındırıyorum tek şikayetim sitenin fttp bilgilerini vermemeleri:) tavsiyemdir iyidir
Çok Kaliteli Adamlar. Helal Olsun Tüm Çalışanlarına Mesleğini En iyi şekilde Yapan En iyi game hostinglerden İlk 3'e Kesin Girer Hatta 1 . Bile Olabilir .
Bu arada Feridun bey kendi yaptıkları panelin çalınmaması için ftp bilgilerini vermiyorlar.

Çok Kaliteli Adamlar. Helal Olsun Tüm Çalışanlarına Mesleğini En iyi şekilde Yapan En iyi game hostinglerden İlk 3'e Kesin Girer Hatta 1 . Bile Olabilir .
Bu arada Feridun bey kendi yaptıkları panelin çalınmaması için ftp bilgilerini vermiyorlar.
aynen öle kardeşim çok güzelde index filan koyulmuyo o sıkıntı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri