InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Efsun oranları sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SpaceDragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 334
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SpaceDragon

Level 2
Üye
Konular
25
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay
Başarım Puanı
55
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hepimizin de bildiği gibi efsun oranları ciddi anlamda düştü bundan yaklaşık 2 2.5 ay önce efsun oranları bıraz daha iyiydi. Yanı normaldı en azından .

Şu an ise örneğın; bır kaska efsun attığımızda yarı ınsan hep 2-3-5 cıvarı 10 yarı 15 atak tarzı ve 10 yarı 15 buyu tarzı bıle getırmek cok zor.

Mars serverında durumlar böyle.. Diğer serverlar nasıl bilemem ama bu ciddi bır sorun. Gm ye bildiriyoruz oyunda iken admıne ö.m. atın bildirin diyor.

Admıne mesaj attımızda cevap gelmesı uzun zaman alıyor :) Yanı bunun amacı nedır ? Efsun oranları dusunce daha mı zor oluyor yoksa daha zevksız mı ?

Kendı adıma konuşayım kaskıma her gun efsun atıyorum bazen 3 gunde bır gırıyorum oyuna öyle atıyorum efsun istedıgım efsun gelmedı . Yanı açıkcasa

oranlar dusuk ıstedıgın efsun gelıyor ama 2 yarı 6 atak 4 buyu vs. :) Sadece istedıgım efsun oranlarını duzelt Admin böyle gıderse gözlük takmaya başlayacağız durum ciddi ilgilen ve düzelt artık :mad:

İyi forumlar..

Efsun oranı dediğin Yarı İnsan +2 dir burdaki 2 efsun oranıdır senin dediğin gelme olasılığı buda tamamen kişinin şansına bağlı.

:f08: aynen bencede şans meselesi

Efsun işi tamamen şans işidir.Efsunlar sabit olmadığı için böyle zorluklarla karşılaşıyorsunuz.Yani bu bir oyun sorunu değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri