kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Lonca Tanıtımı AnkaKusu - GeceKusu Loncası Tanıtım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AnkaKusu GeceKusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

kus4nm2.gif

Benim (Raynaud) yoğun olmamdan dolayı bir süre ara verdiğimiz oyuna yeniden dönüyoruz. Finallerden sonra memlekete döndüm ve kardeşlerimizle yine birlikteyiz. Tek tek madde yazacak bir durumun içinde değiliz. Sonuçta eleman almıyoruz aramıza, kardeş diyebileceğimiz birini alıyoruz.

Biz güçten kuvvetten önce dostluğa önem veririz ama yine de gücümüzü merak edenler için temsili bir savaş videosu koyabiliriz :

kus4nm2.gif

Buraya sadece tekrar oyunlara döneceğimizin bir göstergesi olarak ufak bir reklam yaptık.

Ayrıntılı bilgiyi ve bize katılmak isteyen arkadaşlar olursa bize ulaşabilir.

Son düzenleme:
Ben de AnkaKusu'nun bir üyesiyim ve bundan dolayı çok mutluyum harika arkadaşlıklar dostluklar edindim.Hepsi çok güzel ahlaklı insanlar eğer sizde katılırsanız pişman olmazsınız buna garanti veriyorum.Ben yaklaşık 7-8 aydır beraberim bu loncayla ve her üyesine teker teker minnet duyuyorum.Sizleri de bekleriz. :) #Millionarios/Lahmacun

Merhaba Ben sizi uzun zamandır izlemekteyim ve bircok loncayıda 3 gün önce başladıgım servere beklerim

4 Ch lag 0 EDİTSİZ item satışları yok gelirseniz

ZumZuLa Pm atarmısınız :) Teşekkür ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri