bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Asıl cennet burası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hacker_furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 192

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Trabzon`un en renkli siması olan başkan Sadri Şener, G.Saray ve F.Bahçe`ye gönderme yaptı

“İstanbul`a bir oyuncumuz transfer olduğunda ‘cennete gidiyor` diye tarif edilmesin, iş anlamında cennet burası. Makukula`yı istedik ama olmadı. Selçuk ve Ceyhun`u vermeyeceğimi Polat`ın yüzüne söyledim.“

TRABZONSPOR`UN tecrübeli başkanı Sadri Şener, kendine has üslubuyla yine ilginç açıklamalar yaptı. Bordo-mavili kulübe ülke genelinde büyük bir sempati olduğunu ve istedikleri oyuncuya talip olabileceklerini söyleyen Şener, şöyle konuştu:

“TEKNİK direktörümüz Şenol Güneş`le transfer konularını sık sık görüşüyoruz. Hocamız Song ve Sylva dışında bir futbolcu göndermiyor. İyi de bir golcü alacağız. Makukula`yı istedik ancak bonservisi çok yüksekti. Panteliç`in ise buraya gelmeye niyeti yok. Hocamız konuştu, o da ikna edemedi. Savunmaya da Wisla Krakow`daki Glowacki`yi transfer etmek istedik. Başkanları 900 bin Euro istedi. Bu konuyla ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Ayrıca Türkiye`den de izlediğimiz birçok yıldız futbolcu var.

‘SEMİH OLAYI KAPANDI`

SELÇUK ve Ceyhun hiçbir yere gitmeyecek. Bunu G.Saray Başkanı Adnan Polat`a da söyledim. Hatta espri yollu olarak ona, ‘Arda`yı verirseniz` oyuncularımı veririm dedim. Bu oyuncularım da `Başkan olduğu sürece bir yere gitmeyiz` dediler. Bizden F.Bahçe veya G.Saray`a oyuncunun gitmesi, `cennete gidiyor` diye tarif edilmesin. Asıl iş anlamında cennet burası. Zaten sözleşmeli oyuncuya talip olunmaz. Mesela Semih konusu var. Aziz Bey`e sordum, `Oyuncuyu bırakmayı düşünüyormusunuz?`diye. `Hayır` dedi. Teşekkür ettim ve bu konuda kapandı.

TARAFTARIMIZDAN isteğimiz, kombine kartlarına gerekli ilgiyi göstermeleri. Kulübün kasasına sıcak para girişi olması için bu çok önemli.“

VATAN`I 2 KEZ DOĞRULADI

Şener, hem Semih ‘i Aziz Yıldırım`a sorduğunu söyledi hem de Adnan Polat`a “Arda`yı verin Selçuk`u alın“ dediğini.. Bu iki haber de VATAN`ın manşetleriydi..

BORA RESMEN TRABZONLU

Transfer sezonunun resmen başlamasıyla Trabzonspor ilk bombayı patlattı. G.Antep BŞ`den kaleci Bora Sevim`i alan bordo-mavililer, 26 yaşındaki eldivenle 5 yıllık sözleşme yaptı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri