Test5410 1
Test5410
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

Tablet sorunu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mamche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Dün babam tablet aldı.Dedemlere gitmiştik oradaki modemden bağlanabiliyordum,1-2 uygulama yükledim.Eve geldiğimde sabah internete bağlanmaya çalıştım.Bağlandı gözüküyor fakat google store'a girdiğimde 'Tekrar dene' yazısı çıkıyor facebook'a giremiyorum,herhangi bir uygulama yükleyemiyorum tablete.Sorun nedir?

İnternette bazı yerlere baktım portları sil,reset at falan diyordu kaç kere reset attım sonuç hala aynı.(Port nasıl siliniyor bilmiyorum)

Yardım edermisiniz? Tablet markası:Rowell c-501 Modemimin markası:Pikatel airmax-101,smile adsl kullanıyorum

Not:
Bu bölümde ilk defa konu açıyorum yer yanlışsa ilgili yere taşınsın lütfen.

Son düzenleme:
Modemi resetle(arkasindaki elektrik kablosunu çek 10 sn bekle geri tak) , Tableti hizli onyukleme kapaliyken (ayarlar /uygulamalar/hizli onyukleme) kapat, aç. Bunlar yapilmasi en basit şeyler ve sorunun çözüleceğine inaniyorum.Farkli tarayici ile int. girmeyi dene. Eğer olmazsa Firmayla konuş.

(Not:Tv üzerinden alinan ucuz tabetlerden ise bu tarz sorunlar siklikla çikabiliyor.)

Dün babam tablet aldı.Dedemlere gitmiştik oradaki modemden bağlanabiliyordum,1-2 uygulama yükledim.Eve geldiğimde sabah internete bağlanmaya çalıştım.Bağlandı gözüküyor fakat google store'a girdiğimde 'Tekrar dene' yazısı çıkıyor facebook'a giremiyorum,herhangi bir uygulama yükleyemiyorum tablete.Sorun nedir?

İnternette bazı yerlere baktım portları sil,reset at falan diyordu kaç kere reset attım sonuç hala aynı.(Port nasıl siliniyor bilmiyorum)

Yardım edermisiniz? Tablet markası:Rowell c-501 Modemimin markası:Pikatel airmax-101,smile adsl kullanıyorum

Not:
Bu bölümde ilk defa konu açıyorum yer yanlışsa ilgili yere taşınsın lütfen.

Tabletinin internetten linkini atarsan yarımcı olurum Herhangibir bilgi bulamadım furkan arkadasımın dediği gibi TV den aldıysan bu sorun normal geçmis olsun hatta bir çok kez basına gelecektir

Tabletinin internetten linkini atarsan yarımcı olurum Herhangibir bilgi bulamadım furkan arkadasımın dediği gibi TV den aldıysan bu sorun normal geçmis olsun hatta bir çok kez basına gelecektir

Tv den almadık kuzenimde aynı marka var o girebiliyor kendi evinde sorun benim modemimle mi ilgili acaba? Tableti bende bulamadım sitesine bakıcaktım fakat o da bakımda. Site bu ;

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri