HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Jossice
Uzman
************************************************************************************
Merhaba arkadaşlar, bugün okula gidip karnemi elime aldığımda karneye bakarken içim içimi yiyodu. 3 zayıfım olmasına rağmen kaldım mı? Kalmış olabilirmiyim? Gibi endişe vardı elimde.. Karneyi açtım ve okulu "SORUMLU GEÇTİ" 'nin işaretini gördüm ve sevindim.
Ayrıca bugün film izlerken turkmmo bakiyim dedim, bir baktım nick rengim değişmiş, anında anladım olayı.
Bugün çok sevinçli bir günüm, bu gün 14.06.2013 ♥
İnşallah deneme moderatörlüğede erişirim, uzmanlık yolunda uğraşan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim.
Herkeze keyifli forumlar.
Uzman
************************************************************************************
Merhaba arkadaşlar, bugün okula gidip karnemi elime aldığımda karneye bakarken içim içimi yiyodu. 3 zayıfım olmasına rağmen kaldım mı? Kalmış olabilirmiyim? Gibi endişe vardı elimde.. Karneyi açtım ve okulu "SORUMLU GEÇTİ" 'nin işaretini gördüm ve sevindim.
Ayrıca bugün film izlerken turkmmo bakiyim dedim, bir baktım nick rengim değişmiş, anında anladım olayı.
Bugün çok sevinçli bir günüm, bu gün 14.06.2013 ♥İnşallah deneme moderatörlüğede erişirim, uzmanlık yolunda uğraşan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim.
Herkeze keyifli forumlar.