Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba 1 adet domain ve hosting (mcr4p.org) alıcam, uygun fiyata ve sağlam sunucu istiyorum.
En ufak bi ddos saldırısı ile bloke olursa site hiçbir bahane kabul etmeksizin ücretimi alırım geri.
en kötü 2 Gbit atak geliyor. Haberiniz olsun.
Yorumlarınızı bekliyorum.
En ufak bi ddos saldırısı ile bloke olursa site hiçbir bahane kabul etmeksizin ücretimi alırım geri.
en kötü 2 Gbit atak geliyor. Haberiniz olsun.
Son düzenleme:
Kardeşim OyunKur.org 'u öneririm adamlar işinin hakkını veriyor özellikle Fikri Abi çok ilgili 

Oyun mu istiyorum sanıyosun ? yalakalığını git başka yerde yap konu ile alakasız yorumlar atma.
Merhaba 1 adet domain ve hosting (mcr4p.org) alıcam, uygun fiyata ve sağlam sunucu istiyorum.
10tlden sağlayabiliriz.
Merhaba 1 adet domain ve hosting (mcr4p.org) alýcam, uygun fiyata ve saðlam sunucu istiyorum.
En ufak bi ddos saldýrýsý ile bloke olursa site hiçbir bahane kabul etmeksizin ücretimi alýrým geri.
Yorumlarýnýzý bekliyorum.
Atak alan bir siteniz var galiba gelen ataklarin boyutunu belirtirseniz daha somut sonuçlara ulasabilirsiniz diye dusunuyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)