Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

minecraft herbrine kimdir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ejderkis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 427

ejderkis

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herobrine bir rivayete göre Notch'un ölmüş kardeşidir.Bir diğer rivayete görede oyunun ilk versiyonlarında Notch ölmüş olan kardeşi Brine'nin anısına yaptığı söyleniyor.Karşılaşma ihtimali %0.00001 den daha düşük bir ihtimaldir.Multiplayer'de oynarken herobrine skini ile başkalarını kandırmak oldukça kolaydır.

Herobrine'nin tipi bizim steve ile aynı fakat gözleri beyazdır.

Herobrine'yi görmek isterseniz Minecraft Herobrine Mod'u indirmeniz yeterlidir.Korku dolu dakikalara hazır olun :)

Eğer oyunda herobrine karekteri olsaydı oyunu satın alanların yarısı oyunu bırakacağını söylemiş.Çünkü herobrine evini yakabiliyor,chest'ten itemlerini alabiliyor ve canı isterse sizi öldürebiliyor çığlıklar geliyor falan filan :) Eğer
modu indirseniz anlarsanız mod'a +18 bile diyen var.

:D

ama ben denedim herobirine yi geç gördüm :)) bir köydeydim tüm köylüler koyunlar felan gözleri bembeyaz oldu kaçıyordum ki herobrine çıktı ben o an zaten reflexten esc ile donudrdum kappatdım oyunu

ipucu: herobirine görürseniz oyunu kapayın mc yi silin ve yeniden yükleyin yoksa tam bi baş belası ve her yere özellikle kum alanda deyişik yapıtlar yapar. ordan bile anlarsınız.

dediklerimi yaparsanız hiç bir sorun yaşamazsınız begenirseniz sevinirim..

Uygun bölüme taşındı.

Alıntı +Daha önce paylaşılmıştı.

tırstım :D deniyeceğim :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri