noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

TolqaAnac V5 Özel Kodlanmıs Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TolqaAnac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Alt yapı : Antimt2, Bir çok özellik zaten paylaşılmış durumda ( Lonca turnuvası Metin2-Two ). Farklı yapılan hiç birşey görmedim ben.
Her neyse..

özel neden diyorsun ? two filesi üzerinde biraz oynama yapmışsın o kadar saten izlenimlerime görede çogu ordan burdan alıntı hayırlı satışlar.
Özel kodlanmış deyince bişey sanıp baktım megersem fail :ka24:

:) Gülerek Bir Yorum Atalım ..
Filesin Metin2Twoyla Hiç Bir Alakası Yok.Alt Yapısını İstersen 50TL Vererek Öğrenebilirsin Açabilirsin. Alt Yapı Metin2Twoya Ait İse Paranı 3Misli Olarak Geri Vereceğim. Bu Files Üzerinde 1 Ay Çalıstım Gel Bak Bakalım 1 Tane Mysql Hatası Bulabilece Misin ? Syeserrlerini Gör Bakalım Hata Varmı ? Quest Liblerine Bak Bakalım Hata Varmı ? Quest İçerklerine Bak Bakalım Hata Varmı. Questler .lua olarak kodlandı geliştirildi açıklat kapatıldı . Mysql Tabanlı Sorunsuz Tekrar Altına Çizerek Söylüyorum Sorunsuz Mysql Tabanlı Dosyalar Ekli. Bulabilirsen Ekle Bakalım Hata Çıkmazsa Ben Adam Değilim. Yaptığım İşleri Bu Zamana Kadar Sevenlerim Tebrik Ededi Bir Kaç Arkadaş Çıktı Karalamaya Kalktı Sorun Yok Bilen Biliyor.Hayırlı Günler

Aynen öyle MetinTwo filesinde bi kaç editleme yapmışsın ? Ve ücretli satıyorsun güldürüyosun beni :)
Asıl Sen Beni Güldürüyorsun.Files Alt Yapısı Metn2Twoyla Alakası Yok. 50TL Vererek Bireysel Paket Al Alt Yapısını İncele Bakalım Bilmeden Konusma Yorum Yapma.

dæu;14683085' Alıntı:
Metin2 Two Server filesin konusu turkmmo'da varmı ? Satış yada indirme olarak . Ben görmedim. Arkadaş sadece buraya koymak ve tanıtımını yapmak için bile baya bi uğraşmış (server files editlemesini saymıyorum bile) gelipde konuyu baltalamayın burda. Herşeyden önce Emeğe Saygı.

-Server konusuna gelince ellerine sağlık çok iyi bi çalışma.
-Geçici bir sw kurarak online server üzerinden tanıtım yaparsan anında müşteri bulursun bence. Filesi kurmana destek için sunucu sağlayabilirim.

Files Metin2Two Değil Bir Arkadaş Attı Birşey Ortaya Herkes Üzerine Çullandı Takip Etti Ne Diyelim :).

Alt yapı : Antimt2, Bir çok özellik zaten paylaşılmış durumda ( Lonca turnuvası Metin2-Two ). Farklı yapılan hiç birşey görmedim ben.
Her neyse..

Aynı Yorumlar Senin İçinde Geçerli Canım Benim.

Parayı Hangi Ödeme Yoluyla Alıyorsun Ve Sen Kuruyormusun

Biz Alıcaz Diyelim Fakat Kurmasını Bİlmiyoruz Sen Kuruyormusun ?

Tolga rendice olmak istiyorsan bunu yüzüme karşı söyliyebilirdin. Ben sadece şuan sadece seni eleştiriyordum fakat sen bunu anlamıyacak kadar beyinsiz isen ; üzgünüm senin için yapıcak birşeyim yoktur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri