Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Ücretli Quest Yazılır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xRocknRoLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Gel kardeşim gel. Benim için problem mi? Yenilen sanal hayatı bırakıp yol alıcak. Kabul edebiliyorsan yorum at. Bebek gibi de yorum atıcaksan hiç atma şimdi iyi yol almalar..
Adamın konusuna bebe gibi yorumu sen atıyorsun gördük :D :D

Anlamıyor kendini bişey sanıyor embesil :D

Edit: bu zamana kadar tanıdıgım en "gt " kalkık insan kendini beğenmişin cahilin teki neymiş py biliyormuş neymiş lua biliyormuş
önce sen kendini bil kendini !
İlkönce olgunlaşması lazım bunun . Kendini övmekten başka bir şey yaptığı yok. Kime sorarsan sor JiN'in senden iyi olduğunu söyler. Sen kendi çapında eğlenmeye devam et dostum . Kuyruk acın var ki efe ile uğraşıyorsun konusuna salça oluyorsun haydi yol senindir

İlkönce olgunlaşması lazım bunun . Kendini övmekten başka bir şey yaptığı yok. Kime sorarsan sor JiN'in senden iyi olduğunu söyler. Sen kendi çapında eğlenmeye devam et dostum . Kuyruk acın var ki efe ile uğraşıyorsun konusuna salça oluyorsun haydi yol senindir
Nihayet biri çıkıpta doğruları söyledi. Kendini övmekten bu adamın "gt" tarafı kaf dağına çıkmış .
Anlamadım neden kendini övüyor başkalarının övmesi gerekirken kendini göklere çıkartıyor ben böyleyim ben şöyleyim ben kralım ben en iyiyim türkiyeden benden iyisi yok falan filan. Boş muhabbetler yapıyor bir kaç haftadırda bana salça oluyor amaç ne onuda anlamadım hayır yani ben çıkıpta çok iyi lua biliyorum çok iyi py biliyiorum ben şöyleyim böyleyim demedim kendi çapında eğlenip kendini övmeye çalışan bir ergen görüyorum sadece karşımda aslında banada iyi geliyor gülmek sadece ona gülüyorum :) devam etsin kendini türkiyeye rezil ediyor

Anlamıyor kendini bişey sanıyor embesil :D

Edit: bu zamana kadar tanıdıgım en "gt " kalkık insan kendini beğenmişin cahilin teki neymiş py biliyormuş neymiş lua biliyormuş
önce sen kendini bil kendini !

Müdür geçenlerde bunlar ekran görüntüsü paylaşmış fileslerinden ben yaptım diye
Şimdi pasha'nın yeni paylaştığı filesin packına bakarsan aynı packı görebilirsin.İnsan demek ki arı namusu atarsa böyle oluyormuş.

Adamlar ölümüne yazıyor müdür ya :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri