HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar size sadece şu olayı anlatıyım . ben nixea.net ten serverimi açtırdım bunların fileste hata vardı at evcil hayvan hatası biliyorlardır . onun için tam 1 hafta uraştık sonra düzelttik aaa sonra ne olsun . nixea.net server taşıma işlemi yaparken servere bişeyler oldu . sonra hata kimde tabiki kullanıcıda . en son ne yaptınız dedi
biz en son oyunu oynuyorduk . hiç birşey yapmadık . sonra tamam dedim sabrettim olayın kötüsü ondan sonra ilk serveri aldıgımızda packı kendisi yapıp veren nixea.net bize packı kendiiniz yapın dedi . bize bi dosya verdi onuda siteye yükleyin dedi ama siteye falan ulaşamıyodum . zaten cevaplarda 1 saat sonra geliyo . bende hiç uraşmayıp 2 hafta kala serverle ilgilenmeyi bıraktım . Benden bu kadar gerisini siz düşünün .
biz en son oyunu oynuyorduk . hiç birşey yapmadık . sonra tamam dedim sabrettim olayın kötüsü ondan sonra ilk serveri aldıgımızda packı kendisi yapıp veren nixea.net bize packı kendiiniz yapın dedi . bize bi dosya verdi onuda siteye yükleyin dedi ama siteye falan ulaşamıyodum . zaten cevaplarda 1 saat sonra geliyo . bende hiç uraşmayıp 2 hafta kala serverle ilgilenmeyi bıraktım . Benden bu kadar gerisini siz düşünün .Nixea Bilişim Gün Geçtikçe Kötüleşiyor Korumaları Hiç Yok Serverinizi Direk KApatırlarsa Sıfırlamak Zorunda KAlırsınız Bide Nixeanın Destek Ekibi Çok Kötü Birşey Bilmiyorlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)