mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Nixea.Net'i Nasıl Bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan huseyin81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar size sadece şu olayı anlatıyım . ben nixea.net ten serverimi açtırdım bunların fileste hata vardı at evcil hayvan hatası biliyorlardır . onun için tam 1 hafta uraştık sonra düzelttik aaa sonra ne olsun . nixea.net server taşıma işlemi yaparken servere bişeyler oldu . sonra hata kimde tabiki kullanıcıda . en son ne yaptınız dedi :D biz en son oyunu oynuyorduk . hiç birşey yapmadık . sonra tamam dedim sabrettim olayın kötüsü ondan sonra ilk serveri aldıgımızda packı kendisi yapıp veren nixea.net bize packı kendiiniz yapın dedi . bize bi dosya verdi onuda siteye yükleyin dedi ama siteye falan ulaşamıyodum . zaten cevaplarda 1 saat sonra geliyo . bende hiç uraşmayıp 2 hafta kala serverle ilgilenmeyi bıraktım . Benden bu kadar gerisini siz düşünün .

Nixea Bilişim Gün Geçtikçe Kötüleşiyor Korumaları Hiç Yok Serverinizi Direk KApatırlarsa Sıfırlamak Zorunda KAlırsınız Bide Nixeanın Destek Ekibi Çok Kötü Birşey Bilmiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri