Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Birçok Silah Zaten Başka Bir Yerlerden Esintidir Bu Herseyde Gecerlidir Bak Mesela Panellere![]()
Keşke senınkılerde esıntı olsa ayrıca m2m gıbı bırcok buyuk server kendı hayal güclerini kullanarak ıtem yapıyorlar bızım turkler kolpa ordan burdan alıp ben yaptım dıye paylasıyorlar sözüm meclisten dısarı yanı..
Keşke senınkılerde esıntı olsa ayrıca m2m gıbı bırcok buyuk server kendı hayal güclerini kullanarak ıtem yapıyorlar bızım turkler kolpa ordan burdan alıp ben yaptım dıye paylasıyorlar sözüm meclisten dısarı yanı..
Bizim Turkler Deme Bare Kendi Irkını Kucuk Gosterme M2M Dersen Adamlar Kadar Donanımımız Olsa Bizde Yapabiliriz
Bizim Turkler Deme Bare Kendi Irkýný Kucuk Gosterme M2M Dersen Adamlar Kadar Donanýmýmýz Olsa Bizde Yapabiliriz
Donanim meselesi degil...isi biliyorlar donanim dedigin olay en az 2-4 arasi ram 1-2 gn ekran karti olan pc ile yapilir... Hatta turkiyede yapanlarda var ama onlarinda bu olayi kimseye ogretme gibi bi durumu yok.cunki cikarlari var... Bakin youtube almanlar 3d max da silah yapimi anlatimi olarak 5-10 video koymuslar...bizde birak icretsiz anlatimi ucretli bile anlatmazlar
10-20 kisi var mt2 tabanli 3d.silah vs yapan.
Son düzenleme:
Donanim meselesi degil...isi biliyorlar donanim dedigin olay en az 2-4 arasi ram 1-2 gn ekran karti olan pc ile yapilir... Hatta turkiyede yapanlarda var ama onlarinda bu olayi kimseye ogretme gibi bi durumu yok.cunki cikarlari var... Bakin youtube almanlar 3d max da silah yapimi anlatimi olarak 5-10 video koymuslar...bizde birak icretsiz anlatimi ucretli bile anlatmazlar10-20 kisi var mt2 tabanli 3d.silah vs yapan.
Bu Konuda Çok Haklısın Bence Boyle OgretimVideoları Konulmalı Bizim Gibi Bu İşe Hevesi Olanlar Alman Veya Fransız Videolarından Ogrenmeye Calışmakta
Silahların yapılması kolay fakat oyun içi Türkçe kavramıyla söylenmesi ile silahın kayması veya düz tutulmama sorunu vardı. Bu sorunlarını çözdüğüne emin misin? veya buraya oyun içi gösterebiliceğin bir silah koyabilir misin?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)