Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Filezilla bağlanma hatası acil yardım.!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MODUS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 726

MODUS

Level 1
Üye
Konular
21
Online süresi
3h 7m
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
95
MmoLira
23
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

titanmt2 server files kullanıyorum sabah serveri açtım biraz takıldım sonra çıktım virtual'ide kapatıp yeniden açtım hata verdi bu hatayı gidermek içinde filezillaya bağlanmam gerekiyor ama her yolu denedim yinede bağlanamadım hamachi ıp'imin sonuna 100 yazdım portlu giriş yapmayı denedim
ıd root şifrede titanmt2 veya tıtanmt2'ydi çok kez denedim her şeyi denedim resmen delircem acil biri çözüm yazsın hata:

Durum: xxxxxxx.100 bağlantısı kuruluyor...
Yanıt: fzSftp started
Komut: open "root@xxxxxxx.100" 22
Hata: Network error: Connection timed out
Hata: Sunucuyla bağlantı kurulamıyor

BİRİ ALLAH AŞKINA YARDIM ETSİN CEVAP BİLE YAZANA ++REP VERCEM LÜTFEN

Bağlanmadan once virtual pc açman lazım açamazsan hereşyi tekrar kurmak zorunda kalıcaksın başka çağresi varmı bilmem

Bağlanmadan once virtual pc açman lazım açamazsan hereşyi tekrar kurmak zorunda kalıcaksın başka çağresi varmı bilmem

virtual pc açıyorum yinede olmuyor virtual pcde [h=2]/USR write failed filesystem is full Hatası var onu yapmak için filezillaya erişmem gerekiyor.? ne yapmam gerekiyor[/h]

virtual pc açıyorum yinede olmuyor virtual pcde [h=2]/usr write failed filesystem is full hatası var onu yapmak için filezillaya erişmem gerekiyor.? Ne yapmam gerekiyor[/h]

hamachi serverı silip tekrar yükle aynı hata ile karşılaşmaman için oyunu kapatıp çıkınız virtual pc den !

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri