- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
...
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 165
- Online süresi
- 19h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 500
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 215
- MmoLira
- 459
- DevLira
- 0
Amacı anlayamadım... Madem öyle bi olayı iddia ediyorsunuz 1-2 senedir aklınız neredeydi?
Baltalamak için geç kaldınız.
Son düzenleme:
- Konular
- 92
- Reaksiyon Skoru
- 97
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
Bence burda tartışma olması çok saçma , qarezz01 yaklasık 1 yıl önce paylaştığı fileste hiçbir tartışma çıkmaz iken şimdi çıkmaya başladı .
AntiMt2 Questleri qarezz01 filesinde ekli olduğu zaman o files AntiMt2 nin mi oluyor yani kimseyi suçlamıyorum ancak konu çok saçma yerlere gidiyor bence kimse kimsenin konusunu baltalamasın.
AntiMt2 Questleri qarezz01 filesinde ekli olduğu zaman o files AntiMt2 nin mi oluyor yani kimseyi suçlamıyorum ancak konu çok saçma yerlere gidiyor bence kimse kimsenin konusunu baltalamasın.
- Konular
- 69
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
Biliyorsun ki forumda satış yasak. Başka forumlarda yaptıklarımı yaptıklarımızı satıyorum. Boş boş konuşmayı bırak. Kendi Server Files'imi de paylaştım. Bugüne kadar ne yaptın diyor. Herşey ortada sen daha ne konuşuyorsun. Ergen ergen muhabbetleri bırak hem sen kimsin ki beni sorguluyorsun, hesap soruyorsun? Aynı Server Files diyen arkadaşım içeriği görmeden konuşarak kendini rezil etme. İkisini karşılaştır sonra gel buraya yorum at.@qarezz01; Sen takma bunları hocam senin paylaştıgın birşeyi 1 yıl sonra çıkıp aynısını paylaşıyor bunun adı rant saglamaya çalışmaktır kendine.
@MaXmi;
maxmi veledi burda qarezin demek istedigi bu filesi ben 1 yıl önce paylaştım aynısını şimdi sen geldin aynı filesi paylaşıyorsun neyin kafasıdır bu diyor kısaca budur tamam.
ve maxmi veledi diger bir konuya gelirsek diyorsunki qarez lua'dan vs anlamaz vs. vs. peki sen anlıyormusun ? bugune kadar kendi yaptıgın bişeyi göster bana hep birilerinin filesini birilerinin bişeylerini paylaştın bende demek istiyorum durumun bu haldeyken neyin kafasıyla hareket ediyorsun ,ve son olarak buyur ; şimdi dersin yok efendim ben biliyorum vs. buda sana şimdiden cevap olsun.
Behzat Ç. den gelsin sana
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yandaşlar iş başında, sizinle polemiğe girmiyorum. Kral sizsiniz. Tartışma ortamını yaratan ben değilim. Konu da gayet açık ve net. İstediğinizi konuşabilirsiniz. Umrumda değil. Gerçekler ne yazık ki acıdır. feyyazzz yeniden oyun açmasaydı bu konuyu önceden açardım. Paylaşacak olsam 1- 1,5 yıl ben paylaşırdım ki emeğe saygısızlık olmaması için paylaşmadım. Ortada ne konu baltalayan var ne de bir şey yapan. Sana fikrini soran oldu mu ki atlıyorsun?Amacı anlayamadım... Madem öyle bi olayı iddia ediyorsunuz 1-2 senedir aklınız neredeydi?
Tartışmayı başlatan da ben değilim. Hayır anlamıyorsun. Bu Server Files AntiMt2den çalındı başkaları tarafından. qarez01 denen adlı şahsın eline de geçti. Ben ona çaldı da demiyorum. Sadece Server Files'in eski versiyonunu paylaştığını belirttim. Adamlar konuyu nereden nereye getirdi. Kimse gelip burada birilerini savunmasın. Gidip onun konusuna yorum attım mı? Baltaladım mı kendisi geldi.Bence burda tartışma olması çok saçma , qarezz01 yaklasık 1 yıl önce paylaştığı fileste hiçbir tartışma çıkmaz iken şimdi çıkmaya başladı .
Paylaştığı Server Files AntiMt2'nin Server Files'i eski versiyonu. Çaldığını söylemiyorum. Başkaları tarafından çalındı. Sonrada dağıldı ve bu arkadaşta paylaştı. Bunu anlatmak istiyorum.Bilgilendirme için sağol. Lakin biri geldi paylaştı ifadesine benim de kafam takıldı. Filesi qarezz001 yaptı diyosun sonra onun paylaştığını ve çaldığını söylüyosun garip.
Bu kadar tartışma yeter. Ben bilgilendirmemi yaptım gerisi umrumda değil. . Ortada ayıp yapan birisi varsa ki var oda sensin. Ve bunu feyyazzz'ın yedeklerini kullanmadığını söyleyerek yaptın. Gerçekleri belirtmek için senin adını kullanmak zorundaydım kullandım. Sen kabullenmediğin için bu kadar uzadı. feyyazz zaten arkadaşım anlatılacak bir olay ya da bir durum yok. O zaten biliyor neyin ne olduğunu.asıl anlamayan sizsiziniz gelmiş 1 yıl geçmiş bir konuyu utanmadan karalıyorsun neye dayanarak 2-3 queste dayanarak söylüyorsun bunu birde gelmiş konuştuklarımızın uzaktan yakından alakası yok konunu açtıysan adam gibi aç antimetin2 filesi diye aç bitsin yok olay şöyle böyleydi birileri çaldı burda şu isimde paylaştı benim adımı vermeye ne hakkın var senin varsa br sorunun o zaman sende feyyazda bana ulaşırsın olayını anlatırsın haklıysanız konu kapnır bu denl dallanıp budaklanmazdı tekrar diyorum bu yaptığın gerçekten büyük ayıp birader...
Son düzenleme:
- Konular
- 165
- Online süresi
- 19h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 500
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 215
- MmoLira
- 459
- DevLira
- 0
Yandaşlar iş başında, sizinle polemiğe girmiyorum. Kral sizsiniz. Tartışma ortamını yaratan ben değilim. Konu da gayet açık ve net. İstediğinizi konuşabilirsiniz. Umrumda değil. Gerçekler ne yazık ki acıdır. feyyazzz yeniden oyun açmasaydı bu konuyu önceden açardım. Paylaşacak olsam 1- 1,5 yıl ben paylaşırdım ki emeğe saygısızlık olmaması için paylaşmadım. Ortada ne konu baltalayan var ne de bir şey yapan. Sana fikrini soran oldu mu ki atlıyorsun?
Uzun uzun yazmışsın hayırdır? Neyin kuyruk acısı bu? Bana fikrimi sorup sormadığın önemli değil.Burası paylaşım platformu ise sende bütün yorumlara açık olacaksın.
Madem eleştri kaldıramıyorsun konuyu kaldırmanı tavsiye ederim.Burada ben kimsenin yandaşcısı değilim.Konuyu o tarafa çekersen sende feyyazın yandaşcısısın o zaman.
Ukala bir tavır sergilemeni istemiyorum.Seviyeyi konu sahibi olarak sen belirleyeceksin.
Filesi paylaşta adama niye laf ediyorsun polemiğe giriyorsun onu anlamadım.Yoksa konuna birşey diyen yok.
İyi forumlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)