Test5410 1
Test5410
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

Cıldırmak uzereyım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan golden997
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 833
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar sınırsız ınternetım var adil kotayı acmadım ınternet cok yavas cuma gunu ben evde yokken ttnet ten gelmısler hatları fln kontrol etmısler ondan oncede boyleydi sımdıde cok yavas norton premium var vürüs bulmuyor pc de her yolu denedım ne yapmalıyım winodws 8 ürün kurtarma ile format mı atayım

Arkadaslar sınırsız ınternetım var adil kotayı acmadım ınternet cok yavas cuma gunu ben evde yokken ttnet ten gelmısler hatları fln kontrol etmısler ondan oncede boyleydi sımdıde cok yavas norton premium var vürüs bulmuyor pc de her yolu denedım ne yapmalıyım winodws 8 ürün kurtarma ile format mı atayım

Ttnet bu konuda çok başarisiz, bende ttnet kullanicisiyim 8 mphs'a kadar hizli olmasi gerekti halde ilk aldiğimda indirme hizi 100 kb gecmiyordu,aradim ve birşeyleri guncellediler sonra hizlandi suan 500kb ile indirebiliyorum,internette araştirma yaptiktan sonra ttnete geçen hemen hemen herkezin bu tarz sorunlarla karşilaştiğini gordum, Yani Yapabilecekleri halde yapmiyorlar. Internette okuduğum yorumlara göre israrli olmak gerekiyor.Tamam belki evin internet altyapisi olmadigi icin yavaş olur ama yariya iner çeyrege iner Çeyreğin de çeyreğinin hizini vermek hirsizliktir.

kardesim ara rahat bırakma ben 8mbps kadar yükselte biliyodum 1.70 di en son aradım 2 kere sonunda 3.50 cıkartabildim daha sonra hat kopmaları oldu tekrar aradım hatayı aldılar 1 gün sonra düzeldi ama net hızıma filan baktım 0.80 olmus bu sefer aradım kardesim internet düzeldi ama cok yavasladı 3.50 yaptılar suan bir sorunum yok

kardesim ara rahat bırakma ben 8mbps kadar yükselte biliyodum 1.70 di en son aradım 2 kere sonunda 3.50 cıkartabildim daha sonra hat kopmaları oldu tekrar aradım hatayı aldılar 1 gün sonra düzeldi ama net hızıma filan baktım 0.80 olmus bu sefer aradım kardesim internet düzeldi ama cok yavasladı 3.50 yaptılar suan bir sorunum yok

Bende tekrar ararsam artarmı diyorsun? 1 kez aradım biraz artırdılar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri