Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Pc Ram-Ekran kartı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatihhigh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 546

fatihhigh

Level 4
TM Üye
Konular
55
Reaksiyon Skoru
13
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 7 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sistem Özellikleri
sad.gif
pc yi 5 yıl önce aldığım için sistem özellikleri eziktir heralde)

İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP Professional (5.1, Yapı 2600)
Sistem modeli : 945GCM-S2L
İşlemci : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @2.20 GHz (2 CPUs)
Ram : 1016 Ram
DirectX SÜrümü
laughing.gif
irectX 9.0c

Ekran Kartı:Intel(R) 82945G Express Chipset Family
yaklaşık top. Bellek :128.0 mb

Windows xp 32 bit kulanıyorum.

Evet arkadaşlar işte bu oyun oynarken ekran kasıyor başka bir forumlarda gördüm ekran kartı anakarta tümleşik olarak üretiliyor yani ekran kartı ramden alıyor peki benim pc de böylemi tümleşik mi ? Eğer tümleşik ise ben yeni kart alsam ramden almak zorunda kalmaz pc kasmaz öyle mi arkadaşlar?

Birde şunu sorcam yeni ekran kartı alcaksam pc ile uyumluluk gerekiyor mu *?

Sistem Özellikleri
sad.gif

DirectX SÜrümü
laughing.gif
irectX 9.0c

Evet arkadaşlar işte bu oyun oynarken ekran kasıyor başka bir forumlarda gördüm ekran kartı anakarta tümleşik olarak üretiliyor yani ekran kartı ramden alıyor peki benim pc de böylemi tümleşik mi ? Eğer tümleşik ise ben yeni kart alsam ramden almak zorunda kalmaz pc kasmaz öyle mi arkadaşlar?

Öncelikle senin tümleşik dediğin ekran kartlari paylaşimli oluyor.Ekran kartlari paylaşimli ve paylaşimsiz olarak ayrilir.Paylaşimsizini alirsan ramden harcamak zorunda kalmazsin, pc ile uyumluluk açisindansa anakart uzerindeki ekran karti giris slotlarinin (yani takildigi yer) uyumlu olmasi gerekiyor,dişleri farkli olabilir,ona dikkat etmelisin.Oyun oynayacaksanda Paylaşimsiz ekran karti almani öneririm.Ram pcnin hizidir e oyunda onunla çalisir sen oyun esnasinda rami azaltirsan birde ramin 1gb ise doğal olarak oyun takilir.Ekran kartinin paylaşimli olduğunu saniyorum bunu anlammak için bilgisatarim sağ. tik/özelliklere bir bak eğer normal takilan ramden düşükse paylaşimlidir.Oyun açikken bakmayi dene.
Bu konuda arkadaş ekran kartiyla ilgili bilinmesi gerekenleri çok iyi anlatmiş bakabilirsin;
http://www.turkmmo.com/bilgisayar/1495127-ekran-karti-seciminde-bilinmesi-gerekenler.html

Son düzenleme:
Sistem Özellikleri
sad.gif

DirectX SÜrümü
laughing.gif
irectX 9.0c

Yeni ekran kartı alacağın zaman darboğaz ( islemciyi zorlamaması) na dikkat etmelisin. Zaten yazdığın sistemde günümüz oyunları oynanmaz. Oyun oynarken kasması normal sistem çok eski oyun oynatması bile çok zor.

Bu sisteme yeni ekran kartı almamalısın eğer yeni oyunları oynamak istiyorsan sistemi tamemen değistirmelisin malesef. Sisteme alacağın iyi bir ekran kartı darboğaz yapacaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri