HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaslar pc im 5 dk once oyuna qirmisti ama id ve sifre yi qec yazdm az isim vardı neyse sifremi yazp entere basnca oyun hata verdi Data Transmission failed....... gibi bisi herneyse daha öncede vermisti bu hatayı ama bişey olmamıştı . Sonra tekrar oyuna qirmeyi denedim bu sefer oto patchi qeçti gamewatcher step leri yüklerken step4 de kaldı
snra bu hatayı verdi Failed connect to server : W[2003]L[0] böle bişi napmalıym yardm edin ltfen
snra bu hatayı verdi Failed connect to server : W[2003]L[0] böle bişi napmalıym yardm edin ltfen
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Arkadaşlar server lar şuan bakımda tarih belli deil ama yakında açılır en kötü ihtimalle bütün gün sürer ama kısa bir süre içinde serverler açılır.
Server durumları
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. burdan server ları konturol edebilirsiniz.
Biraz daha araştırma yapıp en kısa süre içerisinde sizi bilgilendireceğim.
ilk anlattığın login sorunu olmadı bende direk actim sonra step 4 te dediğin hatayı verdi yani loginle bi alakası yok ama çözüm bulabilcek olan varsa hemen sölesin yada bakım mı var?
beyler ben dede aynısı oldu oyuna girdim disconnect yedim Failed connect to server : W2003] L[0] hata weridi
Arkadaşlar server lar şuan bakımda tarih belli deil ama yakında açılır en kötü ihtimalle bütün gün sürer ama kısa bir süre içinde serverler açılır. 
Server durumları
Biraz daha araştırma yapıp en kısa süre içerisinde sizi bilgilendireceğim.

Server durumları
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
burdan server ları konturol edebilirsiniz.Biraz daha araştırma yapıp en kısa süre içerisinde sizi bilgilendireceğim.

Son düzenleme:
ewt doru bakım var 10:00 a kadar beklein belki 11:00e uzayabilirmis
"hatta sözü bile var bekleyen derviş ağaç olu vermiş"
"hatta sözü bile var bekleyen derviş ağaç olu vermiş"

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)