Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Hamachi (yardim lutfen)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oyuncu_11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 231

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben hamachi programını kurdum.Örneğin burdaki qibi : h tt p :/ /ww w.t urk mm o . c om / m etin2-priva te-server-t anitiml ari/2 6322 9-avelm t2 . h tml avelmt2-5 ağına katıldım.MC set indirdim.Packsız metin2'nin icine attım mc.exe-sura kafa-mc.txt-mc.dll LOCALE TR addr'yi sildim.Set guild mark path icin dosya indirip packa attım.Hamachi ağındaki gm'nin IP'sini internet'e yazıp üye oldum.mc.txt'ye o IP'i yazdım.ama bir türlü MC.exe açılmıyoooor!Sura kafayıda açsam açılmıyor.tıklayınca m0use imleci cıkıyor sonra birden kapanıyor.Neden acaba yardım eden? ):

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri