Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
aslında duşuncenıze katılmıyorum alı kerdeşın dedığı gıbı eskıler başlasa oyun yıne canlanır lonca savaşları da başlar ma bekıyorum herkes aynı duşuncede eskıler gırdığınde oyuna bakıyorkı eskıden kımse kalmamış adam 1 daha gırmıyor halbukı bıraz sık sık gırerelerse hekes 1bırını gurupte başlar yıne venuste oynamaya dıye duşunuyorum bence herkes elını taşın altına koysun dıye duşunuyorum sonuçta guzel vakıt geçırmek ıçın oynuyoz
:ka19: Adam haklı beyler dağılın

Gecmilşin anıları var eskilerin her birinde eski venus gitmiş yerine üç keğatcı dolandırıcı pis bir venus gelmiş oyuncularda hırs değil adam kandırıp kolay item yapma olmuş duygu düşünce adımızı hatırlayıp yazdığın için ayrıca teşekkür ederim bizi iyimizlede kötümüzlede hatırlamanız güzel bir coğu bilmez ya hani yinede bilenlere bilmeyenlere selam olsun
aynen katılyorum sana senınle tanışmadık ama senı çok gormuşluğum vardı bende ozamanlar yenı başlamıştım tosunpaşa dıye bırı vardı dıyarbakırlıydı edıtlerı hep ondan konturle aldım adam bıde b hızlı lanetlı bedavadan verdı ama şımdı bırak konturle adam senı kandırmak için kılıkta kılığa gırıyor ozamanlar 1kaç kıçı konturle edıt satıyordu yakupabı dıye bırı vardı ondanda aldım edıtdolandırmak zöz konusu değıldı ozaman
SAĞLIK ve esenlik dolu nice mutlu günler sizlerle olsun arkadaşlar ben mmo yu da metin2 de bırakalı uzun zaman oldu hala var arada sesini duyduğumuz arkadaşlarımız facede sohbet ettiklerimiz oda gündelik konular server size sizler ALLAH 'a emanetsiniz
SAĞLIK ve esenlik dolu nice mutlu günler sizlerle olsun arkadaşlar ben mmo yu da metin2 de bırakalı uzun zaman oldu hala var arada sesini duyduğumuz arkadaşlarımız facede sohbet ettiklerimiz oda gündelik konular server size sizler ALLAH 'a emanetsiniz
Eyvallah teşekkürler. Reelde başarılar