Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bu lafınız yokmu açık arttırma yapan gibi birşey oldu
bilişimcilerin sizi aramasıı yerine siz onları arasanız şimdiye kurmus oynatıyordunuz
bilişimcilerin sizi aramasıı yerine siz onları arasanız şimdiye kurmus oynatıyordunuzÖNCELİKLE HERKEZE MERHABALAR
şuana kadar 4 bilişimçi ile çalıştım ama istediğim verimi alamadım ygs begesi olsa dahi yada o kadar çok en iyi bilişimci YORUMLARı ve raklamları iyi deselerde bazı bilişimci arkadaşlar ya dolandırdım yada filesi bozuk olarak aldım (örneğin) filesi bozuk aldım derklen 365 günlük dropları bozuk oto pack ful pack ve reklamlarında gösterdikleri npcde item eksikleri site market forum gibi arızalı çalışmaları vardı ve ticket skype canlı destek cvbı vermeyen ve buna benzer sorunlarla karşılaştım.. AÇIKCASI METİN2 PVP SERVER KURMAYA KORKUYORUM ama umudumu yinede kaybetmedim illaki iyi bir bilişimci çıkar diyerekten burada böle bir konu açtım
para konusunda sıkıntım yoktur
ticket skype msn canlı destek gibi iletişimde devamlı yardımcı olucak
forumu TİCKET'i marketi özellikle METİN2 sitesi gibi önemli yerler düzgün çalışması olan
FİLES olarakta KOLAY ORTA ZOR EMEK SERVER düzgün olmalı ve dropları npcleri düzgün çalışmalı oto event drop ve benzeri konularda yardımcı olacak ayarları olmalı :ka19:
özellikle puty kolay erişim sizstemi önemli fezilla nacivat gibi yerlerde çalışmalarda yeni zırh silah gibi çalışmalarda oto veya normal pack ful pack ayarını yapmalı EN ÖNEMLİSİ MÜŞTERİYİ TAM ANLAMIYLA MÜŞTERİSİNİ MEMNUN EDİCEK BİLİŞİMCİ ARANIYOR..
erişim için : ÖZEL MESAJ YADA BURAYA YORUM ATARAK SİZE ULAŞACAĞIM BİLGİLERİNİZ OLSA YETERLİ
Merhaba,
1 GB 30 TL'Den Fiyatlarımız Başlamaktadır.
SSD Disk İle En Hızlı Ve Kaliteli En Güncel Filesli Sunuculara Sahip Olmak İsterseniz
Tanıtım Konumuz: http://goo.gl/JLR8q
Msn: oguzhan@salay.com.tr
Tlf: +90 0531 891 61 16
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)