HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar sonucumu paylaşmak istedim.
Sonuçlar:
Türkçe 23/0
Matematik 20/0
Fen ve Teknoloji 19/1
Sosyal Bilimler 19/1
İngilizce 17/0
Sonucumdan çok memnunun (olmam gerekiyor zaten),uğruna forumla ilgilenemediğim,bilgisayarı terkettiğim,çok emek verdiğim SBS'den bu emeklerin karşılığını aldım.İnanmayanlar için sonuç belgesini 12 Temmuz 2013 tarihinde ekleyebilirim.(Ekledim)
KAYDIMI SON OLARAK YEDEKTEN KAZANDIĞIM ANKARA FEN LİSESİ'NE YAPTIRDIM.HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH..
NOT:Lütfen böbürlenmişim gibi algılanmasın,mutlu olduğum için paylaşmak istedim,ille de aşağılayıcı bir yorum atacaksanız özel mesaj kullanın.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresinde duyurulan cevap anahtarı ve sorulara göre kitapçığımı kontrol ettim.Sonuçlar:
Türkçe 23/0
Matematik 20/0
Fen ve Teknoloji 19/1
Sosyal Bilimler 19/1
İngilizce 17/0
Sonucumdan çok memnunun (olmam gerekiyor zaten),uğruna forumla ilgilenemediğim,bilgisayarı terkettiğim,çok emek verdiğim SBS'den bu emeklerin karşılığını aldım.İnanmayanlar için sonuç belgesini 12 Temmuz 2013 tarihinde ekleyebilirim.(Ekledim)
KAYDIMI SON OLARAK YEDEKTEN KAZANDIĞIM ANKARA FEN LİSESİ'NE YAPTIRDIM.HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH..
NOT:Lütfen böbürlenmişim gibi algılanmasın,mutlu olduğum için paylaşmak istedim,ille de aşağılayıcı bir yorum atacaksanız özel mesaj kullanın.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Akıl yaşta değil baştadır acaba sen bu notları alabilecek bir kapasiten var mı ? tebrik ederim CankuBurdan anladığımız kadarıyla TurkMMO'nun yönetim kadrosundaki insanlar SBS'ye girecek kadar küçük yaşta...
Tebrik ederim kardeşim ben de girdim baya kötü sana göre, çok zordu ya bir şey yapamadım
Senin adına çok sevindim ama istediğim yerler olmuyor benim ya umarım puanlar düşer çünkü gerçekten çok zordu
Senin adına çok sevindim ama istediğim yerler olmuyor benim ya umarım puanlar düşer çünkü gerçekten çok zordu
Evet arkadaşlar sonucumu paylaşmak istedim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.adresinde duyurulan cevap anahtarı ve sorulara göre kitapçığımı kontrol ettim.
Sonuçlar:
Türkçe 23/0
Matematik 20/0
Fen ve Teknoloji 19/1
Sosyal Bilimler 19/1
İngilizce 17/0
Sonucumdan çok memnunun (olmam gerekiyor zaten),uğruna forumla ilgilenemediğim,bilgisayarı terkettiğim,çok emek verdiğim SBS'den bu emeklerin karşılığını aldım.İnanmayanlar için sonuç belgesini 12 Temmuz 2013 tarihinde ekleyebilirim.
Benim bu söylediklerime inanmıyorsanız biraz ipucu olması için:
![]()
Ben 3 yıl girdim
Nerede oturuyorsun anadolu mu fen mi düşünüyorsun ?