Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Sbs sonucu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M@STER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 100
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Matematik 20/0 Maşallah :)
Tebrik ederim.

Ben ortaokulda 6-7-8 full takdir ve onur belgesi aldım + SBS'de 497 çektim.

İyi tebrik ederim de sen galiba ilim bilmekle olgun davranmayı aynı kefeye koyuyorsun.İstersen her soruyu doğru düşün doğru çöz hayatta asıl işine yarayan şeyler bunlar olmayacak eğitim hayatı dışında.497 almışsın demek ki Türkçe'den yanlışın yokmuş,eğer paragraf analizinde,sentezinde ve konuyu anlamakta bu kadar iyiysen bizlere kanıtla,demek istediğimizi anla,dediğimizi sandığını değil.

Not:Herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
İyi tebrik ederim de sen galiba ilim bilmekle olgun davranmayı aynı kefeye koyuyorsun.İstersen her soruyu doğru düşün doğru çöz hayatta asıl işine yarayan şeyler bunlar olmayacak eğitim hayatı dışında.497 almışsın demek ki Türkçe'den yanlışın yokmuş,eğer paragraf analizinde,sentezinde ve konuyu anlamakta bu kadar iyiysen bizlere kanıtla,demek istediğimizi anla,dediğimizi sandığını değil.

Not:Herkese teşekkürler.

Tebrik ederim hayırlısı olsun. Her zaman başarılı olmanı dilerim. Hep çok olgun ve ağırbaşlıydın. Nerede nasıl söz söyleyip davranacağını iyi biliyorsun
;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri