- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sevgili mmo ailesi bu zamana kadar kırdıgım üzdügüm tum arkadslardan özürdilerim Venuste Cok iyi dosluklarım cok agır dusmanlarım oldu kırıldıl sevındık ama tat vardı artık yokum hepınız hakkınızı helal edin sonucta oyundu bitti oyunda cok sevdıgım kardeslerim can yoldaslarım HoLLyPoWeR CakHaLL hakkınızı helal edin realdede SizLe tanısmak cok ısterım ..!
SeanArcher KANI17AS Tazmanya Maviazrail Razor Lykial CehssOweR daha ısmınıs ayamadıgım Bir cok dostum hepınız hakkınızı helal edın benden yana helal olsun
Dusmanlarım Sizde helal edın benden yana helal olsun
yanı acıkcası herkes hakkını helal etsın benden yana helali hoş olsun selametle kalın
Not: ramazan Cil benım dıyenlere kanmayın artık yok
SeanArcher KANI17AS Tazmanya Maviazrail Razor Lykial CehssOweR daha ısmınıs ayamadıgım Bir cok dostum hepınız hakkınızı helal edın benden yana helal olsun
yanı acıkcası herkes hakkını helal etsın benden yana helali hoş olsun selametle kalın
- Konular
- 43
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
abi allah rızası ıcıjn carlarını bana ver kostumlerı alam
Son düzenleme:
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ramo ben helal etmiyorum oyuna döncen yoksa bende bırakırım bu oyunu düşmenlera inat kalcan burda :m15:
- Konular
- 136
- Reaksiyon Skoru
- 68
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Keser döner sap döner en güzeli ramazan okullar açıldımı geri döner 

- Konular
- 145
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Sevgili mmo ailesi bu zamana kadar kırdıgım üzdügüm tum arkadslardan özürdilerim Venuste Cok iyi dosluklarım cok agır dusmanlarım oldu kırıldıl sevındık ama tat vardı artık yokum hepınız hakkınızı helal edin sonucta oyundu bitti oyunda cok sevdıgım kardeslerim can yoldaslarım HoLLyPoWeR CakHaLL hakkınızı helal edin realdede SizLe tanısmak cok ısterım ..!
Reelde başarılar kardeşim.İnşallah geri dönersin.