HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ya O değilde Bişi SOrcam Bu imzalardaki resimi linksiz nası yapıosunuz direk gözüküo ben yazıom link görünüo yardımcı oln yarın çarım açılcak + rep vericem
Resim linkini IMG olarak eklemelisin imzana bu arada gereksiz mesajlar yazma

Notlar iyi; Sınavda ne yaptın bu arada onu konuşmak lazım.![]()
Sınav zordu ya
Denemelerden hep 450 alırken sınavdan tahminimce 390 alacağım ve bu beni üzüyor. Ailemin güvenini boşa çıkarttım. Denemelerden 450 alınca mutlu oluyorlardı sınavdan düşük alacağım biraz üzüldüler ama sen çalışıp daha fazlasını yaparsın diyerek destek çıkıyorlar
İnşallah lisede daha fazla çalışacağım ve yüksek alacağım
.Sınav zordu yaDenemelerden hep 450 alırken sınavdan tahminimce 390 alacağım ve bu beni üzüyor. Ailemin güvenini boşa çıkarttım. Denemelerden 450 alınca mutlu oluyorlardı sınavdan düşük alacağım biraz üzüldüler ama sen çalışıp daha fazlasını yaparsın diyerek destek çıkıyorlar
İnşallah lisede daha fazla çalışacağım ve yüksek alacağım
.
Canını sıkma biz 3 sınavlı sisteme denk geldikde noldu
Sıfıra sıfır elde var sıfır
İnşallah kardeşim benden başarılı olursun bi gün derim işte falanca yerden konuşmuştuk felan az havamız olsun yani 
Canını sıkma biz 3 sınavlı sisteme denk geldikde nolduSıfıra sıfır elde var sıfır
İnşallah kardeşim benden başarılı olursun bi gün derim işte falanca yerden konuşmuştuk felan az havamız olsun yani
![]()
Ahah

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)