tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Medal Wars: The First One

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatih9755
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 392

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

medal_wars-319247-1260859183.jpeg

1488-2-medal-wars.jpg

75993.jpg

medal_wars-319247-1260859177.jpeg

Gelişimi hakkında, oyun yaklaşık altı yıldır gelişme olmuştur, erken sürüm Metal Frag adlı bir RTS oyunu oldu. Hangi Madalya Wars adlı bir Diablo tarzı oyun haline, bu 2009 yılında yayımlanan demo olmak.

Oyun oyun motoru, kodu, sanat, tasarım, vs Ve bir hobi olarak remix popüler oyun müzikleri için kullanılan Kevin Yeşil olarak adlandırılan yaklaşan bir müzisyen de dahil olmak üzere, Paul Stephen-Davis tarafından tamamen yapıldı.
Yaratıcısı bakış açısından-> gelen

Benim için geliştirme kendisi şahsen nedeniyle insan gücü eksikliği temelde, son altı yıldır,,, her Noel günü haftanın yedi günü pazar çalıştık ve Gez benim isteksizlik diğer insanlara üzerinde yaratıcı kontrol sağlamak için, saf cehennem oldu .

Ama genel olarak her saniye değer oldu bir deneyim olarak, ben bunu kendi üzerinde durabiliriz kadar nuture ve korumak zorunda bir çocuk sahibi için benzetmek. Ben bu oyunun çok gurur duyuyorum.

Madalya Wars ™: İlk bir

Bir adam gelmiş geçmiş en iyi asker olmak için onun kaderi üstesinden gibi destansı savaşlarda bir dünya girin!
(Zaten Zihninde)

Hızlı tempolu aksiyon ile birlikte deli mizah sahip, Madalya savaşları daha önce oynadım şey gibidir.

Sistem gereksinimleri:
1GHz işlemci,
256MB RAM,
125MB sabit disk boş alan.
WIndows: 98 - 2000 - XP - VISTA - 7
DRM & Virus Free!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri