onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mars gm'si

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan yahya47100
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 698
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yahya47100

Level 3
TM Üye
Katılım
23 Haz 2010
Konular
59
Mesajlar
167
Reaksiyon Skoru
10
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Biz mars serveri olarak GM Tuxuuu dan oldukça memnunduk.Son zamanlarda neden başkası ilgilenmeye başladı?
Amacım zeynoyu kötülemek değil ama tuxuuu ile bayadır görüşüyorduk.Zeyno ile bu kadar samimi olamayız. Tüm serverde Tuxuuu dan çok memnun.
Emrah adminim bir değişiklik söz konusuysa lütfen tuxuuu mars gmliğinden alınmasın yada başka göreve getirilmesin.
 
Biz mars serveri olarak GM Tuxuuu dan oldukça memnunduk.Son zamanlarda neden başkası ilgilenmeye başladı?
Amacım zeynoyu kötülemek değil ama tuxuuu ile bayadır görüşüyorduk.Zeyno ile bu kadar samimi olamayız. Tüm serverde Tuxuuu dan çok memnun.
Emrah adminim bir değişiklik söz konusuysa lütfen tuxuuu mars gmliğinden alınmasın yada başka göreve getirilmesin.

Mars serverin de hala Tuxuu gm lik yapmak ta ancak kendisi konuşmamayı tercih ediyor eventleri yapıyor ya da inv olarak oyunda bulunuyor, siz konuşmadığı ve görünmez olduğu için ben sanıyorsunuz. Sebebi ise oyuna girdiğinde bazı kendini bilmez oyuncular tarafında sürekli küfür ve hakaret edilerek kendileriyle ilgilenmediğinin anlatılmasıydı. Bence Tuxuuu bu söylenilenleri hak etmemişti belki kırılmıştır ne dersiniz?

@tuxuuu;
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben şahsım adıma kendisini hem severim hem de saygı duyarım.Kendini bilmezlere gelince de admine tavsiyede bulundum dikkakte almadı.Sana söyledim sen ilet diye o konuda cevap vermedin bana.Yalnız gm leremi küfür ediliyor sanıyorsunuz 10 tane pazar kurup ana bacı karı ne varsa ahlaksızca küfür ettiler bana, oyundaki kızlara
aynı şekilde alaksızca küfürler ediliyor.Bu serverin ortak sorunu.İstiyorsanda ss koyabilirm hem bana hemde kız olan yakın arkadaşıma pazar kurup küfür edenlerin ssi bende.
 
Oyunun GM'lerindeyim halen.Bir kaç kişinin söylediği sözler yüzünden yapmam gerektiği kadarını yapıp oyundan çıkıyorum.
Ayriyeten @zeyn0; daha tecrübeli ve yardımlaşma konusunda en iyisini yaptığına inanıyorum bir kaç kişi davranışlarını ve zihniyetini düzeltirse her şey ortaya çıkacaktır.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Halen gm olmana sevindim. Küfür eden şahıslara gelince onların pek düzeleceğini sanmam.Yan chardan küfür moda olmuş biz her gün yiyoruz vala.
MSN onayı olsa bu kadar küfür edemezler.Ayrıca siz gmler oyuna giridğinizde terbiyesizlik edene o an konuşma banı atma yetkiniz olsa iyi olur diye düşünüyorum.
Ayrıca pazarlar kurup ahlaksızca hakaret edenlere, yan chardan gm lere ve oyun yönetimine hakaret edenlere süreli ıp ban atılmasının çok etkili olacağını düşünüyorum.
Ben admine iletmiştim ama o yoğunlukta fark etmedi sanırım önerilerimi.Sizde bana katılıyorsanız admine bildirin işe yarar diye düşünüyorum.TEŞEKKÜRLER...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst