Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
• Merhaba Kardeşim, Biraz Uzun Olacak ama yardımı olur mutlaka,
• Bu yazacaklarım tamamen kendime ait ve 7-8 yıllık metin2 tecrübemdir.
• Öncelikle bi kaç bilgi vercem sonra efsunları anlatcam
• Hangi karakter ve sınıf olursanız olun elbet sizi kesen birileri olacaktır. A kişisi sizi keser B kişisi A yı keser sizde B yi kesersiniz bu böyle bi döngü gibidir.
• Ama genel anlamada sağlam bi karakter istiyorsanız bence ZİHİNSEL.
• Önce strateji yapmak lazım. Mesela Çift el. Çift El kullanılmayan bir serverda siz çift el kullanın ve mutlaka kılıcınızda olsun.
• Her karaktere ayrı ayrı savunma yapmayın. hem item değiştirmesi sorun oluyo hemde toplu savaslarda yatarsınız hemen. Her karakter için 1 iteme bütün savunmaları dizin.
• Ben 2 tane ayakkabı ve 2 tane kolye kullanıyorum fazladan başka item kullanmıyorum. EFSUNLARA Gelince;
1. Kılıç ve Çift El Yapın mutlaka ve 2 sinede aynı itemler = Yarı İnsan, Büyü Hızı, Kritik, Güç, Çeviklik
2. Zırh = HP, Kılıç, Bıçak, Çift El, Ok
3. Kask (60 lwl lik) = Yarı İnsan, Büyü, Zehir, Ok, Hp üretimi
4. Bilezik (Cenne) = HP, Yarı insan, Büyü, Delici, 5. sini ben hp absore yapıyorum siz ne yaparsanız size kalmış
5. Küpe (Abonoz) = Yarı insan, kılıç, bıçak, çift el, ok
6. Kalkan (Tüm Kalkanlar) = Sersemlik, Bloklama, Yarı insan, Güç, Çeviklik
7. Kolye (Cennet) = ben 2 koyle kullanıyorum 2 side cennet kolye 1. sinin efsunları = hp, kılıç, bıçak, çift el, ok 2. sininn efsunları = hp, Kılıç, bıçak, çift el, krıtık
8. Kirin Ayakkabı = ben 2 ayakkabı kullanıyorum 2 side kirin ayakkabı 1. sinin efsunları = hp, kılıç, bıçak, çift el, ok 2. sinin efsunları = hp, kılıç, bıçak, çift el, krıtık
BU KADAR UĞRAŞTIM YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN...
NOT:ALINTIDIRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LÜTFEN ++REP
• Bu yazacaklarım tamamen kendime ait ve 7-8 yıllık metin2 tecrübemdir.
• Öncelikle bi kaç bilgi vercem sonra efsunları anlatcam
• Hangi karakter ve sınıf olursanız olun elbet sizi kesen birileri olacaktır. A kişisi sizi keser B kişisi A yı keser sizde B yi kesersiniz bu böyle bi döngü gibidir.
• Ama genel anlamada sağlam bi karakter istiyorsanız bence ZİHİNSEL.
• Önce strateji yapmak lazım. Mesela Çift el. Çift El kullanılmayan bir serverda siz çift el kullanın ve mutlaka kılıcınızda olsun.
• Her karaktere ayrı ayrı savunma yapmayın. hem item değiştirmesi sorun oluyo hemde toplu savaslarda yatarsınız hemen. Her karakter için 1 iteme bütün savunmaları dizin.
• Ben 2 tane ayakkabı ve 2 tane kolye kullanıyorum fazladan başka item kullanmıyorum. EFSUNLARA Gelince;
1. Kılıç ve Çift El Yapın mutlaka ve 2 sinede aynı itemler = Yarı İnsan, Büyü Hızı, Kritik, Güç, Çeviklik
2. Zırh = HP, Kılıç, Bıçak, Çift El, Ok
3. Kask (60 lwl lik) = Yarı İnsan, Büyü, Zehir, Ok, Hp üretimi
4. Bilezik (Cenne) = HP, Yarı insan, Büyü, Delici, 5. sini ben hp absore yapıyorum siz ne yaparsanız size kalmış
5. Küpe (Abonoz) = Yarı insan, kılıç, bıçak, çift el, ok
6. Kalkan (Tüm Kalkanlar) = Sersemlik, Bloklama, Yarı insan, Güç, Çeviklik
7. Kolye (Cennet) = ben 2 koyle kullanıyorum 2 side cennet kolye 1. sinin efsunları = hp, kılıç, bıçak, çift el, ok 2. sininn efsunları = hp, Kılıç, bıçak, çift el, krıtık
8. Kirin Ayakkabı = ben 2 ayakkabı kullanıyorum 2 side kirin ayakkabı 1. sinin efsunları = hp, kılıç, bıçak, çift el, ok 2. sinin efsunları = hp, kılıç, bıçak, çift el, krıtık
BU KADAR UĞRAŞTIM YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN...
NOT:ALINTIDIRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LÜTFEN ++REP
Bukadar uğraştım diyorsun. Altına alıntıdır diye yazıyorsun. Gerçekten kendin yapsaydın repini verirdim. Senin yaptığın kopyala yapıştır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)