HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sevgili GM grubu oyunla ilgilenmiyor sadece belli bir zümreye hitap ediyorsunuz oyun sayenizde soyguncu dolu hileci dolu (bug-oyun hatası-) yararlananlar var. daha önce efsun botuyla yapılan itemler izlerini gösteriyor herifler 15 15 15 dört dörtlik itemlerle dolu bunun tek açıklaması var ya gm item yapıyor o zümreye hizmet ediyor ya da biz o zümre dışında hepimiz cenabetiz hepimiz soyuluyor hiç birimize o mükemmellikte efsun gelmiyor artık yetti şu oyunda taraf olupta rezil etmeyin artık eskisi gibi zevk alamıyorum, GM oyun içerisinde belli zümre ile muhattap oluyor kaale alıyor diğer bizlerin sorularını cevapsız bırakıyor ilgilenmiyor taraf istemiyorum eminim ki kimsede istemez gmlerinizi değiştirin ve artık şu sorunları giderin:
oyundaki eksikliklerin hangisini sayayım bilemedim
zırhları a9 b9 c9 yapana kadar canımız çıkıyor bosslar boş çıkıyor
kaldıki sadece c9 parlıyor oyunda suraların mı zırhı bozuk bilemiyorum
sürekli laga takılıyorum internetimin ve bilgisayarımın hızından oldukça eminim ki laga girip birden canım bitiyor
hatalı şekilde oyuna itemsiz başlıyor sık sık denedim yanına yeni karakter açtığımda oyun süresi sürekli olarak 0 görünüyor
balık tutarken kahramanlık sembolu levi çıkıyor hayır çıkması oyunu yeterince rezil ettiği gibi envanterde feci yer kaplıyor birlerşmiyorlar
artık şunlar birleşsin aklıma bunlar geldi dahasını aklıma geldikçe sunabilirim arkadaşlarımda sunacaktır eminim
artık şu zümre işine son verin
sürekli laga takılıyorum internetimin ve bilgisayarımın hızından oldukça eminim ki laga girip birden canım bitiyor
hatalı şekilde oyuna itemsiz başlıyor sık sık denedim yanına yeni karakter açtığımda oyun süresi sürekli olarak 0 görünüyor
balık tutarken kahramanlık sembolu levi çıkıyor hayır çıkması oyunu yeterince rezil ettiği gibi envanterde feci yer kaplıyor birlerşmiyorlar
artık şunlar birleşsin aklıma bunlar geldi dahasını aklıma geldikçe sunabilirim arkadaşlarımda sunacaktır eminim
şu exp koruma yüzüğünü yapmışsınızda her oyundan atışında ne bileyim şehirde başlatınca ışınlanınca etkisi gdiyor mal gibi level atıyor bir boka yaramıyor onuda düzeltin mesela ya da lvl bağışlama yeri yapın ne bileyim belli seviyede kalmak istiyorum bir bakmışım üstüne 10 seviye artıyor başlayacam düzeninize
Sevgili GM grubu oyunla ilgilenmiyor sadece belli bir zümreye hitap ediyorsunuz oyun sayenizde soyguncu dolu hileci dolu (bug-oyun hatası-) yararlananlar var. daha önce efsun botuyla yapılan itemler izlerini gösteriyor herifler 15 15 15 dört dörtlik itemlerle dolu bunun tek açıklaması var ya gm item yapıyor o zümreye hizmet ediyor ya da biz o zümre dışında hepimiz cenabetiz hepimiz soyuluyor hiç birimize o mükemmellikte efsun gelmiyor artık yetti şu oyunda taraf olupta rezil etmeyin artık eskisi gibi zevk alamıyorum, GM oyun içerisinde belli zümre ile muhattap oluyor kaale alıyor diğer bizlerin sorularını cevapsız bırakıyor ilgilenmiyor taraf istemiyorum eminim ki kimsede istemez gmlerinizi değiştirin ve artık şu sorunları giderin:
Oyunda gm in item yapması diye birşey söz konusu değil bunu söylemekten biz yorulduk ancak sizin kafanız almadı gitti. Bugları tek tek kaldırıyoruz, Oyunda size söz verildi kostüm bugu gidecek diye ve dün yapıldı. Ama yok sürekli kendinize göre uygun birşeyler istiyorsunuz. Hadi isteyin de çamur atmadan isteyin.Zırhlar parlayacak mı diye bir girişte en az 10 kişi soruyor. Şu an öyle bir program yok diyorum yine soruyorsunuz. Ne yani parlayacak denmesini mi bekliyorsunuz, Bir şeyi kendiniz beceremediniz mi gm item dağıtıyor gm efsun basıyor oldu gm in hiç işi yok gelip sizlerle uğraşacak. Oyunda size sıra gelmiyorsa konu açın, adminlere özel mesaj atın gm oyundan bunları söylüyor size.
Bu arada yazarken üslubuna dikkat et tekrar uyarmam ceza alırsın.
Oyunda görünür olup herkese yardım ediyoruz genelden yazıyoruz soruları olanlar soruyor cevaplıyoruz fakat bazı zihniyetler imalı konuşarak sorularına cevap almak istiyor alamıyor onlardan biriysen zaten benden cevap alamazsın burda belirteyim.
http://www.turkmmo.com/mmomt2/1649399-mmomt2-gm'-leri-hakkinda-bilgilendirme.html
müsait bi zamanında attığım linki zahmet edersen incelersin size göre gm adını karalamaktan kolay bir şey yok zaten.
'balık tutarken kahramanlık sembolu levi çıkıyor hayır çıkması oyunu yeterince rezil ettiği gibi envanterde feci yer kaplıyor birlerşmiyorlar'
sanırım barona vs dönüştürmedin bunları yazdığına göre ?
http://www.turkmmo.com/mmomt2/1649399-mmomt2-gm'-leri-hakkinda-bilgilendirme.html
müsait bi zamanında attığım linki zahmet edersen incelersin size göre gm adını karalamaktan kolay bir şey yok zaten.
'balık tutarken kahramanlık sembolu levi çıkıyor hayır çıkması oyunu yeterince rezil ettiği gibi envanterde feci yer kaplıyor birlerşmiyorlar'
sanırım barona vs dönüştürmedin bunları yazdığına göre ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)