kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

Files Editleme,Satış Elaman,Destek Elemanı vs

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IID4RKL0RDII
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 274

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Adınız:Oguz Can
Soyadınız:İletişime Geçtigim Firmayla Paylaşabilirim
Yaşınız:17
Yaşadıgın Yer:İstanbul/Bayrampaşa
Günlük Online Saatiniz:+5 +6 +7 (Hafta Sonları Çok Daha Fazla Zamanım Olabiliyor.)
Firmaya Saglayabileceginiz Hizmetler:Hertürlü Files Editlemeleri,Pack Editlemeleri,Destek Elemanı Satış Elemanı,Nacivat Bilgim Üst Düzeydedir,Filezille Bilgim Üst Düzeydedir,
Firmadan Beklentileriniz:1 gb veya 2gb lik Bir Metin2 Server veya Makul Bir Ücret Karşılıgı Anlaşabiliriz.
İletişim:pasali_ozi78@hotmail.com İletişime Geçtikten Sonra Telefon Numaramı Verebilirim.
Şablon Dışında Eklemek İstediğiniz Seçenekler:Yaklaşık Olarak 14 Yaşımdan Beri Bu İşle Ugraşıyorum.Kendime Güvendiğim İçin Bu Konuyu Açma Gereği Duydum, Çalışacağım Yerde Elimden Geldiğince Hatta Daha Fazla Yardımcı Olacağıma İnanıyorum.İlk Hafta Deneme Olarak Size Hizmet verebilirim.Fakat 15.06.2013 Tarihinde Memleketime Gidecegim 1 Hafta Zaman Geçirdikten Sonra İstanbula Geri Dönüp Kaldıgım Yerden Devam Edecegim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri