HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Pvp Açmadan Önce Danışmak İstedim Ama Bi konuda sıkıntılıyım server tipi nasıl olsun Zor-Emek-Orta-Kolay gibi fakat Şöyle birşey düşündüm Güzel olduğnu veya olmadığnıda size Soruyorum
1-)Zor Bir Pvp
2-)Efsun Nesnesi Efsun Değiştirme Metinlerden düşüyor
3-)Efsun Botu Kullanma İmkanı Yok
4-)Uzun Soluklu
5-)Kampanyalar düzenlenicek Örnek (Facebook sayfamızı paylaşırsanız işte şu şu item sizin olucak vs.)
6-)Beceri Kitapları Metinlerden 6 Şar 7 Şer Düşücek
7-)Grand Laması Kolay fakat efsun yapması zor...
Düşüncelerinizi Bekliyorum...
Emek Serverlar Pek Tutmuyor Artık Orta Derece Daha Çok Tutuluyor
1-)Zor Bir Pvp
2-)Efsun Nesnesi Efsun Değiştirmemarkete koy mesela 50 tane 1m den ama para nasıl kasıyorsa mesela çok sa 5m den az sa 1mden felan
3-)Efsun Botu Kullanma İmkanı Yok : bu iyi
4-)Uzun Soluklu
5-)Kampanyalar düzenlenicek Örnek (Facebook sayfamızı paylaşırsanız işte şu şu item sizin olucak vs.) : bence bunu yapma item felan verme
6-)Beceri Kitapları Metinlerden 6 Şar 7 Şer Düşücek : 4 5 tane düşsün
7-)Grand Laması Kolay fakat efsun yapması zor... : 2side zor olsun
düzenli event yap metin ve boos eventi yapma ox yapıcaksanda haftada 2 3 kere yap günelrini belirle gm bulma eventi felan yap item v.b şeyler verme
9-)ruh taşı bugunu kaldır
10-)hileleri engelle
11-)hileleri engellediysen kasılmayı çok zor yapma mesela 1 günde kasslar 60 lwl felan olsunlar
12-)+ basma itemi koyma koyarsanda pahalı ya koy
bendne bu akdar k.g
2-)Efsun Nesnesi Efsun Değiştirmemarkete koy mesela 50 tane 1m den ama para nasıl kasıyorsa mesela çok sa 5m den az sa 1mden felan
3-)Efsun Botu Kullanma İmkanı Yok : bu iyi
4-)Uzun Soluklu
5-)Kampanyalar düzenlenicek Örnek (Facebook sayfamızı paylaşırsanız işte şu şu item sizin olucak vs.) : bence bunu yapma item felan verme
6-)Beceri Kitapları Metinlerden 6 Şar 7 Şer Düşücek : 4 5 tane düşsün
7-)Grand Laması Kolay fakat efsun yapması zor... : 2side zor olsun
düzenli event yap metin ve boos eventi yapma ox yapıcaksanda haftada 2 3 kere yap günelrini belirle gm bulma eventi felan yap item v.b şeyler verme9-)ruh taşı bugunu kaldır
10-)hileleri engelle
11-)hileleri engellediysen kasılmayı çok zor yapma mesela 1 günde kasslar 60 lwl felan olsunlar
12-)+ basma itemi koyma koyarsanda pahalı ya koy
bendne bu akdar k.g
çok da zor olmasın tr den farkı kalmaz
TR den tek farkı efsun nesnesinin metinlerden düşmesiydi fakat bir çok arkadaş beğenmedi...Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)