HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
almadan önce şikayet bölümüne baksaydınız bunlar olmazdı
Neyse herkesyavaş yavaş öğreniyor. Çok yoğunuz diyolar, kimsenin sw teslim edilmiyo nasıl yoğunluk anlamadım
Neyse geçmiş olsun diyelim 
Neyse herkesyavaş yavaş öğreniyor. Çok yoğunuz diyolar, kimsenin sw teslim edilmiyo nasıl yoğunluk anlamadım
Neyse geçmiş olsun diyelim 
5 dakika ha ? ya bırak allah aşkına bu numaraları ya over bilişimde çalışıyorsun ya Over Bilişimin sahibinin yan hesabısın onu allah bilirSamed Bey Yalan Söylemez 5 Dakkika Sonra E-postana BAk![]()
Tavsiye etmiyorum neden diye sorarsanız eğer söyliyeyim...
2 hafta önce tarih 10.06.13 iken sipariş verdim parasını da saat 13:00 gibi yatırdım fişi duruyor. Ancak bugün ayın 26 ve hala elime geçen somut bir şey yok. Parayı yatırdığım günden 2 gün sonra bana server filesları hazır en geç 1 saate teslim edeceğiz denildi o saatte girdiğimde siteleri kapalıydı. Hala daha bekletiyorlar neyse giden 40 lira olsun zengin olmuşlardır belki de kim bilir
2 hafta önce tarih 10.06.13 iken sipariş verdim parasını da saat 13:00 gibi yatırdım fişi duruyor. Ancak bugün ayın 26 ve hala elime geçen somut bir şey yok. Parayı yatırdığım günden 2 gün sonra bana server filesları hazır en geç 1 saate teslim edeceğiz denildi o saatte girdiğimde siteleri kapalıydı. Hala daha bekletiyorlar neyse giden 40 lira olsun zengin olmuşlardır belki de kim bilir

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)