HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
over bilişim pişmanlıktır ilk önce şikayetler bölümüne baksaydın
1 haftada açalaralr
ama ginede açarlar ben simgeserversten aldım adamlar kandırdı kaçtılar overbilişimnde şöyle bir sorunu var hemen teslim etmiyolar ama serverini alırsın.
Pişmanlık diyorsunda , serveri satın almadan destekden konuş adamlarla yogunlar mı ? eğer çok yogunlarsa biraz geç açılır şayet geçen günlerde bir arkadaş parasını verdi kendi üzerime sunucu açtırdım çok memnunuz , hatta yarın bende 2 gb sunucu alıyorum , lütfen bilip bilmeden karalama
yok karalamıyom niye büyükwebinde o kadar referansı var ben ordan 2 kere aldım en falza 1 saat olmuştur teslim ettilere 2'sindede.
Oda yogunluktan kaynaklanıyor ama veriyorlar bende beklemedeyim yakın surede verilir mutlaka içine korku dusmesin
Oda yogunluktan kaynaklanıyor ama veriyorlar bende beklemedeyim yakın surede verilir mutlaka içine korku dusmesin
Teşekkürler Ama beklemedeyim Umarım hızlı olurlarTeşekkürler Ama beklemedeyim Umarım hızlı olurlar
İnsan Bekliyor İşte Gosterip Verilmiyo Gibi Bise Ama Beklemedeyim 11:00 ra kadar verilmesse bilgilerim konu acacam Verilene Kadarda Editlemicem 1-1,5 Hafta oldu yeter artık
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)