farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Neymar Neden Barça'yı Seçtiğini Anlattı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VolkanParlak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 147

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

285589hp2.jpg

Brezilyalı forvet, Barcelona formasıyla ilk defa açıklama yaptı ve kararının sebeplerini belirtti.

Barcelona'nın yeni transferi Neymar, Real Madrid'i reddetme sebeplerini açıkladı ve Barcelona'daki yeni rolü hakkında açıklamalarda bulundu.

Bugün düzenlenen imza töreninde 5 yıllık sözleşmeye imza atan Brezilyalı forvet, kararını verirken gerek kalbinin sesini gerekse ailesini dinlediğini "Gönlümden geçeni takip ettim ve buradayım. Bir de her kararımda annem ve babamı dinlerim. Onları dinleyip daha fazla para veren teklifleri reddettim." sözleriyle ortaya koydu.

Taraftarların karşısına çıkan Brezilyalı yıldız, Camp Nou hakkında da övgü dolu sözler sarf etti ve "Burası son derece duygulandırıcı bir yer. Hepinize teşekkür ediyorum. Çok mutluyum." dedi.

"Dünyanın en iyi futbolcusu Messi"

Neymar, Messi ile kıyaslanması hakkında ise "Dünyanın en iyi oyuncusu burada: Lionel Messi. Onunla birlikte oynayacağım için hem kendimi çok şanslı hissediyorum hem de çok mutluyum." diyerek Messi'nin apayrı bir seviyede olduğunu belirtti.

Diğer takım arkadaşlarının hakkını da veren Neymar "Barcelona'yı seçerek rüyamı ve çocukluk hayallerimi gerçekleştirdim. Messi, Xavi, Iniesta, kısacası bütün Barcelona forması giyen müthiş topçularla takım arkadaşı olmak çok güzel bir duygu." dedi

"Önemli olan takım oyunu"

Barcelona'ya nasıl adapte olacağı yönündeki sorulara da yanıt veren Neymar, "Takıma yardım etmek istiyorum. Barcelona, bir kulüpten çok daha fazlası. Messi'nin en iyi futbolcu olmayı sürdürmesine de yardım etmek istiyorum." cevabını verdi.

"Ronaldo da iyi..."

Neymar, Cristiano Ronaldo hakkında ise "Dünyanın en iyi oyuncularından birisi. İdollerimden birisi. Kendisine saygı duyuyorum." dedi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri