Arkadaslar gordum konularda bir arkadasimiz pinginin fazla oldugunu soylemis bunun nedeni bu Hotspot shield gibi programlarin daha fazla reklam okumak icin Turkiye reklamlarini gecmenize yarior.Eminim bazilarinizin kafasi karisti Turkiye'de 10 reklam varsa,diğer başka bir ulkede 100 reklam olabiliyor bunu sağlamak icinde ip adresinizi baska bir ulke uzerinden aliyor. Gelelim asil konumuza ;
Hotspot shield i kapamadan oyuna girerseniz yuksek ping olma sansi.
Reklam okurken uye oldugunuz sitelerden sacma mailler almak ( bunu farkli msn adresinizi vererek yok edebilirsiniz)
Herhangi bir keylog olma riski
Ve sayisiz virus.
Yani bunlara rağmen hala bedava 100 200zp almak bu kadar değerliyse
( bilgisayarinizdan-hesabinizdan-pingden dolayi eğlencenizden) alın 100 200 zpnizi derim
Saygılar Anthem.
Hotspot shield i kapamadan oyuna girerseniz yuksek ping olma sansi.
Reklam okurken uye oldugunuz sitelerden sacma mailler almak ( bunu farkli msn adresinizi vererek yok edebilirsiniz)
Herhangi bir keylog olma riski
Ve sayisiz virus.
Yani bunlara rağmen hala bedava 100 200zp almak bu kadar değerliyse
( bilgisayarinizdan-hesabinizdan-pingden dolayi eğlencenizden) alın 100 200 zpnizi derim
Saygılar Anthem.
ben bu proğramı 2.5 senedir kullanıyorum pc ye hiç bir virüs bulaşmadı we bi proğramda keylog olması için prorat we spyk virüsü olması lazım bu proğramlarda bu tür virüslerden yok ama bi yerdede haklısınız sonuçta ip diğişiyor farklı ülkeden ip alıyosunuz virüs bulaşabilir pc ye ama sonuçta combo fix diye bişey war o yüzden bence bu proğramın zararlı bi yanı yok ama zararlı dersenizde ultrasurfu kullanmanızı öğrenirim