HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Editörler Bakın Şu anda dxtgaming.com Vİp Hack İndiriliyor Mu İndirilmiyor MU Ben PAramı Yatırdım Mesaj Da Geldi Tmmdır Diye Ama Yeri Bulamıyorum Yardımcı Olacak Yok Mu Dersiniz Kesin Sen De Hata VAr Ama Yazıyor Thank you for buying at DXTGaming.com
PayPal Transaction Confirmation
* Payment Status: Failed to Capture \ Need manual activation
* Payment Date: June 8th, 2010 2:56 PM
* First Name: XXXXXXXXXX
* Last Name: XXXXXXXXXX
* Transaction ID: XXXXXXXXXX
* Item Description: CF Vip Forum Access For 30 Days
* Item Cost: $20.00
* Customer IP: XXXXXXXXXXXXX
Thank you for buying at DXTGaming.com
Cevap Bekliyorum Arkadaşlar Editörler
PayPal Transaction Confirmation
* Payment Status: Failed to Capture \ Need manual activation
* Payment Date: June 8th, 2010 2:56 PM
* First Name: XXXXXXXXXX
* Last Name: XXXXXXXXXX
* Transaction ID: XXXXXXXXXX
* Item Description: CF Vip Forum Access For 30 Days
* Item Cost: $20.00
* Customer IP: XXXXXXXXXXXXX
Thank you for buying at DXTGaming.com
Cevap Bekliyorum Arkadaşlar Editörler
bnde aldıgımda saat 16.30 - 17.00 civarıydı
aksam 11 de acılmıstı onun ıcın bekle bide ayrıntı soylıyım hacki kendi pc nde indir we ayarla sakın baska biyerde yapmaya calısma ..
Not: saat 20.00*21.00*.22.00 gibi bakarsın hack aldıgın sayfada vip forum accses yazar o yazdıgında foruma girip Crossfire vip download bolumunden yapabilirsn ama antual diye birsey war ing. yoksa yapman biraz zor .. istersen onuda anlatırım..
aksam 11 de acılmıstı onun ıcın bekle bide ayrıntı soylıyım hacki kendi pc nde indir we ayarla sakın baska biyerde yapmaya calısma ..
Not: saat 20.00*21.00*.22.00 gibi bakarsın hack aldıgın sayfada vip forum accses yazar o yazdıgında foruma girip Crossfire vip download bolumunden yapabilirsn ama antual diye birsey war ing. yoksa yapman biraz zor .. istersen onuda anlatırım..
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)