InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

zeyn0 yanlış yapıyorsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HayatYalan27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 375
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HayatYalan27

Level 4
TM Üye
Konular
66
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 4 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben cezasında değilim değil 1 gün ömür boyu yerim beni üzen şey su

Bi insan şerefi için yaşar insanoglu doyumsuzdur.

benım toplam 2 mılyara aldıgım editleri şerefsizin biri çalıyor kanıtlayamıyorumda

kanıtlamayı bırak editler gitti parada gitti az da değil 2 mılyar

bilmiyorum sizin dünyanınzda 2 mılyar zor değildir ama inanın benım dünyamda zor onuda

Mmomt2 güvenerekden aldık yoksa almazdık aldık 2 mılyarlık item yalan söyliycek değilim 2 mılyar işte

adam keylogermı her ne haltsa onu atta herşeyimi altını basa basa soyluyorum ÇALDI

bu şerefsizde vicdan yok

bence bi insan şerefi için yaşamalı buna inanırım

Bİrtek o itemimi calan için söylemiyorum mmomt2 için söylüyorum

Onlarında hatası var

Ben o adama küfür edicen suçlu ben oluyorum yüzünede derim ama işte

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

benım toplam 2 mılyara aldıgım editleri şerefsizin biri çalıyor kanıtlayamıyorumda

bilmiyorum sizin dünyanınzda 2 mılyar zor değildir ama inanın benım dünyamda zor onuda

Mmomt2 güvenerekden aldık yoksa almazdık aldık 2 mılyarlık item yalan söyliycek değilim 2 mılyar işte

adam keylogermı her ne haltsa onu atta herşeyimi altını basa basa soyluyorum ÇALDI

bu şerefsizde vicdan yok

Onlarında hatası var

Seni anlıyorum, tamam sinir olmuşsun çok kızmışsın emeğin harcanmış. Ancak bu işin aslını bilmeden bize hakaret etmeni laf söylemeni gerektirmez. Hakaretin bana değil foruma ve tüm yönetime olmuş. Ben küfrünü gördüğümde kimse görüp şikayet etmesin ve yöneticiler de sana ban cezası vermesin diye mesajını sildim. Sen üzerine geldin yönetimi suçladın mesajları siliyorlar diye. Bende orada görmezden geldiğim küfrünü işleme koymak durumunda kaldım.

Yani burada bir taraf tutulduysa o senin tarafındır tekrar düşünmeni rica ederim.

bu şerefsizde vicdan yok

Onlarında hatası var

Seni anlıyorum, tamam sinir olmuşsun çok kızmışsın emeğin harcanmış. Ancak bu işin aslını bilmeden bize hakaret etmeni laf söylemeni gerektirmez. Hakaretin bana değil foruma ve tüm yönetime olmuş. Ben küfrünü gördüğümde kimse görüp şikayet etmesin ve yöneticiler de sana ban cezası vermesin diye mesajını sildim. Sen üzerine geldin yönetimi suçladın mesajları siliyorlar diye. Bende orada görmezden geldiğim küfrünü işleme koymak durumunda kaldım.

Yani burada bir taraf tutulduysa o senin tarafındır tekrar düşünmeni rica ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri