farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Aslan'ı rahatlatan Arda maddesi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan de4qle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 187

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arda Turan için Atletico ile yapılan sözleşmede, “Madrid ekibi, Galatasaray'la görüşmeden, hiçbir Türk kulübü ile anlaşıp, kontrat imzalayamaz” ifadesi yer alıyor.
01-06-Arda%20Turan.jpg


GELECEK sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe’nin, Galatasaray’ın eski kaptanı Arda Turan’a 5 yıl için yaptığı tam 24 milyon Euro’luk astronomik teklif gündeme bomba gibi düşerken sarı kırmızılı cephe de ise büyük bir sessizlik ve sakinlik vardı. Bunun sebebinin de Galatasaray’ın, Atletico Madrid ile yaptığı anlaşma olduğu ortaya çıktı. Aziz Yıldırım’ın, Fenerbahçe forması giydirmek istediği milli yıldız için, sarı kırmızılılar 2 yıl önce İspanyol temsilcisiyle yaptığı sözleşmeye kritik bir madde koydurdu.


BEKLE VE GÖR POLİTİKASI


Arda’yı 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Atletico Madrid Kulübü’ne veren Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın F.Bahçe’nin ilgisi nedeniyle o dönem yıldız oyuncunun kontratına koydurduğu madde şöyleydi: “Oyuncunun Türkiye’ye transferi halinde öncelik hakkı Galatasaray’dadır. Ve Atletico Madrid, Galatasaray Kulübü ile görüşmeden, hiçbir Türk kulübü ile anlaşıp, kontrat imzalayamaz.”


Bu madde ve Atletico Madrid’in sahibi Gil Marin ile dostlukları da üst düzeyde olan Başkan Ünal Aysal, tecrübeli futbolcu için bu sebeple sakin ve huzurlu bir bekleyişe geçti. Başkan Aysal, yıldız oyuncunun kariyer planı için şimdilik ‘bekle ve gör’ politikası izlemeye karar verdi.
Arda’nın bu durumda G.Saray’a dönmeye sıcak baktığı iddia edildi.


Chelsea olmazsa gelebilir


DEVRE arasında Arda Turan ile görüşen Ünal Aysal, genç yıldızın Chelsea’ye transfer olmak istemesi ve İngiliz Kulübü’nden gelmesini beklediği teklif nedeniyle pusuya yattı. 25 yaşındaki oyuncunun kararına saygı duyan Aysal, henüz teknik direktörü kesin belli olmayan Chelsea’den teklif alamaması ya da İngilizlerden beklediği düzeyde sözleşme teklifi gelmemesi halinde devreye girecek.


 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst