HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Polis şiddetine karşı birlik olalım eyvallah ama olay ağaç kesilmesi falan değilmiş şurada sağduyulu iki kelam etsek"demokrasi aşıkklarını " kızdırıcaz.Açıkcası ben samimiyetsiz insanlar yerine anadolunun saf insanını tercih ederim."oy kullanmadan önce iq testi yapılsa akp barajı bile geçemez" diye düşünen bazılarının da böyle bir ihtimal oluncaya kadar o insanların zekasına fikrine dil uzatacağını izleyeceğiz sanırım .
bugün darbe olmasını isteyen yüz binlerin yarın değişen ortamda yine darbeyle gideceğini düşünenemesi ne acıdır
en ufak bir toplumsal olayı akp - anti akp şeklinde kutuplaştırıp ortak bir payda da buluşmamızı engelleyenler kendilerini hangi hakla dışlanmış hissediyorlar
polisin yaptığı vahşettir diyorum sen git yandaş basında konuş diyor
sırf onunla aynı ideolojiye sahip olmadığım için ağaç konusunda verdiğim desteği dinlemek istemeyenlerin çevreci olduğuna beni kim inandırabilir?
bugün darbe olmasını isteyen yüz binlerin yarın değişen ortamda yine darbeyle gideceğini düşünenemesi ne acıdır
en ufak bir toplumsal olayı akp - anti akp şeklinde kutuplaştırıp ortak bir payda da buluşmamızı engelleyenler kendilerini hangi hakla dışlanmış hissediyorlar
polisin yaptığı vahşettir diyorum sen git yandaş basında konuş diyor
sırf onunla aynı ideolojiye sahip olmadığım için ağaç konusunda verdiğim desteği dinlemek istemeyenlerin çevreci olduğuna beni kim inandırabilir?