- Konular
- 228
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Konunuzu yöneticiler değil co adminimiz kapatmış.Konu zaten kurallara uygun değil.Ne bekliyorsun.Bir şikayetin varsa güzel bir dille ortaya getirmelisin.
BEN EN az 100 mesaj yazmisimdir ve hic birinine istedigimi alamadim ve gayet medeni bir sekilde davranmama ragmen sırf adminin bna olan gicikligindan ve ya bilmiyorum baska ne garezi var ama sırf bundan dolayi carim acilmiyor 15 gün ban yiyen cari 999 gün yemis gibi gösteren bir admine sayif bu sahfa ve sen benden düzgün olmami ve güzel bir dille ifade etmemi bekliyosun
BEN EN az 100 mesaj yazmisimdir ve hic birinine istedigimi alamadim ve gayet medeni bir sekilde davranmama ragmen sırf adminin bna olan gicikligindan ve ya bilmiyorum baska ne garezi var ama sırf bundan dolayi carim acilmiyor 15 gün ban yiyen cari 999 gün yemis gibi gösteren bir admine sayif bu sahfa ve sen benden düzgün olmami ve güzel bir dille ifade etmemi bekliyosun
Son düzenleme:
- Konular
- 9,213
- Reaksiyon Skoru
- 4,131
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 400
- MmoLira
- 183
- DevLira
- 0
Konunuzu yöneticiler değil co adminimiz kapatmış.Konu zaten kurallara uygun değil.Ne bekliyorsun.Bir şikayetin varsa güzel bir dille ortaya getirmelisin.
Hesabınız 15 gün değil 999 gün ban cezası almıştır. size defalarca durum açıklanmıştır. Kimsenin şahsi gıcığı da olamaz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...