Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Çete Savaşları Komadan Kurtulma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Turkeykero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Sizde Mutlaka Facebook'ta Çete savaşlarında en az 1 kere komaya girmişsiniz.Komadanda bidaha hiç çıkılmıyor bildiğim kadarıyla.Yalnızca Hastaneden yardım almanız lazım.Yada Bir arkadaşınızın size yardım etmesi lazım.Mesela Saatlik geliri Yüksek olan birisi Komadan Kolayca Kurtulur.Hastaneye gidin Canınız 0'dayken 2,400,000 dolar para istiyor.Bu ilk başta Çok fazla gibi görünüyor.Ama sizinde benim gibi

Şimdilik 8 Lvl (sürekli artıyor.Hergün baya bi artıyor)

10 sokak köşesi
10 Mağaza
10 İnternet Kafe
10 Spor Salonu
10 Bar
5 Restoran
3 Dans Klübü
1 Alışveriş Merkezi
1 Otel
1 Kumarhaneye
(bu sayılarda günden güne artıyor)

Ve Saatlik Geliriniz:
752.000 $ (yediyüzelliiki bin dolar) ise paranız 0 bile olsa paranız saatten saate arttığı için komadan 3-4 saatte kurtulabilirsiniz.Paranız 2,400,000 doları aştığında Hastaneye giderek Tedavi görürseniz hemen komadan kurtulabilirsiniz arkadaşlar.

Bi Taktik veriyim:
Arkadaşlar mutlaka benim o binaları kumarhaneleri otelleri filan nasıl aldığımı merak ediyorsunuzdur.Çok kolay.Adama saldıracakken önce adamın karakterine giriyorsunuz.Adamın birsürü aldığı şey filan varsa otel,kumarhane gibi çok para veren şeyler ise Çete Üye sayısı ve o adamın donanımına dikkat etmelisiniz.Yoksa o adamdan size para filan çıkmaz.İyi şanslar.(Bazılarından 5.000.000 dolar + üstü bile çıkabiliyor dalınca üst üste bikaçkere daha dalınca 10-20 saniye içinde zengin olursunuz.

Arkadaşlar yazarken ellerim ağrıdı nerdeyse lütfen bi repi esirgemeyin çok uğraştım umarım işinize yaramıştır.
(Taktiği ben denedim ve aldığım şeyleri görüyorsunuz.Kafadan sallamıyorum yani:D.Komadanda böyle kurtuldum.)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri