Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Mmomt2 oynayanlar ve yöneticiler bakin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IYuRiI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 187
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bir Konu Actigim halde acik oturuma sundugum halde direk konularim kapatiliyo hatta alaksiz sebeblerden ban yıyorum herneyse Ben sadece bana yaptiklarinin baskasinin gibi zarar görmemesi icin cabalıyorum milletin hakkini haksiz hukusuz ellerinden alabilceklerini saniyolar bu konuda hic bir yönetici bir sey dememesine ragmen sırf onlari tehlıkeye actagindan dolayi konuyu kapattilar iste kanit iste olay

http://www.turkmmo.com/mmomt2-bug-v...erkese-sesleniyorum-yonetici-veya-oyuncu.html

ARKADASALR CARLARİNİZİ BİR AN ÖNCE SATMAYA BAKİN BÖYLE ADMİN VARKEN TÜM HEPİNİZİN CARİNİ BANLAMAK İSTİCEK İNANINN SEBEBSIZ YERE BAN ATİYOLAR DUSUSUN ARTİK ve KANİT SUNDUGUMDA BENİ BANLİYOR Kİ ZATEN ÖNCEKİ KONULARDAN HABERİNİZ VAr

Konunuzu yöneticiler değil co adminimiz kapatmış.Konu zaten kurallara uygun değil.Ne bekliyorsun.Bir şikayetin varsa güzel bir dille ortaya getirmelisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri