Arkaşlar Merkür serverı için konuşuyorum ; ben Merkür serverın Game Masterıyım.Düzenli olarak her krallığı yarım saatte bir gezerim 20 dakka 1. köyde 10 dakka 2. köyde köy gardiyanı yada şehir bekçisinin orda sizden gelen soruları yanıtlarım.Etrafımda nerden baksanız 50 belki daha fazla kişi vardır.Hepside bana mesaj atar ben üşenmeden teker teker hepsine cevab veririm.Hiçbir zaman fılsıldamayı bloglamam.Level ayrımı yapmadan herkesin sorusuna cevab verirm tek kişi bile bana cevab vermedin diyemez.
Şimdi niye böle bir konu açtınız diye sorucaksınız cevabım şu şekilde olucaktir.Gelen mesajlar her geçen saniye garipleşiyor ne kadar cevab vermek istemesemde cevab veriyorum.Ama verdiğim süre içersinde gerçekten yardıma ihtiyacı olanların zamanı gidiyor ve zor cevab veriyorum.Şimdi size söliceğim konuları bana oyundan söelemezseniz çok sevinicem aksi takdirde gerçekten cevablamıcam sizin yüzünüzden gerçekten cevablanması gereken sorunlar cevablanamıyor.
Bana Oyundan Sölemiceğiniz Konular:
- 1. Benden İtem , Para . Level , Skil P İstemeyin.
- 2. Benden Loncalar ne zaman açılcak diye sormayın kaçkere söledim.Lag ve bug sorunu düzelince açılcakmış.
- 3.Ruh taşları 1k olsun efsunlar 100k olsun npclere kraliyet eklensin gibi şeyler lütfen sölemeyiniz.
- 4.[GM] Lutfen Event yap gibi şeyler sölemeyiniz çok rastlıyorum gm azrail eventi yap köye event yap metin eventi yap arkaşlar bunlar benim elimde olan şeyler değil lütfen yani.
- 5.Droplar Nezaman açılcak arkaşlar bu soruyuda sormayın bende bilmiyorum admının kararıdır yain ben napabilrim.
- 6. Sen nasıl [GM] Oldun yok seninde üstünde niye item yok gibi sorularda yöneltmeyiniz konun latından sorun yanıtlim

- 7.Lutfen Metin at azrail at gibi şeylerde sölemeyiniz.
- 8.Arkaşlar aynanda 50 kişi belki daha fazla mesaj atıyor aynanda cevab vermeye çalışıyroum ama sa , slm vb şeyler yazıyorsunuz karşılık veiryorum ama 2. mesajınıza cevab veremm çok uzun sürüyor lütfen hemen konuya geçinki daha hızlı yardım edim.
Düzenli Olarak Her Köyü Geziyorum.
Geziş Sıram Şöle :
Maviler 1. Köy =20 Dakka
Maviler 2. Köy =10-20 Dakka
Kırmızılar 1.Köy =5-10 Dakka
kırmızılar 2.Köy =5 Dakka
Sarılar 1.Köy =15 Dakka
Sarılar 2.Köy = 5 Dakka
Geziş Sıram Bitince Yarım Saatliğine Forma Bakıyorum Sonra Tekrar Köylere Gidip Sorularınızı Yanıtlıyorum.
Lutfen Dediklerimi Dıkkate Alınız.
-Eğer Sorunlarınız Ve Hile [Ss] leriniz Varsa [Gm] Lere Ulaşamıyorsanız.
(destek.mmomt2.com) Kullanın.
-Lutfen
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna
ÜYE olmanız gerekmektedir.
Adlı siteden başka sitemiz yoktur fake sitelere düşmeyelim ve kontor satışı yapmıyoruz.
-Lutfen Yeni Packımızı İndiriniz Malafata Girenler Büyük İhtimal Ban Yicektir.Eski Packi Kullananlar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna
ÜYE olmanız gerekmektedir.
adlı adresden yeni packi indirsinler.
Şimdilik Bu Kadar Benden Adam Akıllı Cevab bulmak istiyorsanız bunlara kulak asın.Saygılarımla
Mmomt2 Game Master Adill55