- Konular
- 78
- Online süresi
- 1h 23m
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 22
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arakaşalar RapunZeel adlı kişi bana pm attı.Edit Savaşçı Turkosu Satılır Full savunmalı diye.Bende Kaçt dedim.Oda 20t dedi.Benim 17 T param vardı bende 17 t paramvar yazdın veriosan ver yazdım oda 18t olur dedi bende 17t param var veriyomusun kardeş dedim tmm gardiye gel yazdı.Adama Almadan Önce karakter at dedim edit buglumu diye adamda karakter attı editi koydu ticarete bende kapattım çöle ışınlanalım dedim oda tmm dedi.sonra ısınlandık adamda hala edit duruyordu sonra ticarete koydu bende parayı koydum.Adam Kabule bastı bende kabule bastım.Edit Edvanterime geldi.Adam Bana ch2 ye geç dedi.Bende esc ye bastım çıkış yapacaktım.Bilgisayar Kapandı Sonra Bilgisayarı Açtım Ve oyuna girdim.Bir Baktım Edit Kaybolmuş.Çarım Aynı yerinde duruyordu.Sonra Adama PM ATTIM Adam Cevap Vermedi Ve Hala daha Alttan Yazıyordu.Edit A.turko ve Mek Satılır diye.
Çarımın Karakter Adı: IxD4RKL0RDxI
Buraya Yazdım Oyuna Giriş ıdmi yazmadım hesap güvenligi için çarımın şifresini ıd sini abim bile bilmiyor.
Burdan yazma Geregi Duydum Çünkü.mmomt2 Destek Sisteminin sitesi kapalı
İnceleme Yaptııktan Sonra benim dedigim gibiyse editimi Alabilirmiyim?
Saat 15.30 civarı oldu bu olay
Buraya Yazdım Oyuna Giriş ıdmi yazmadım hesap güvenligi için çarımın şifresini ıd sini abim bile bilmiyor.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bakabilirsiniz Adminler Yardımcı Olursanız Sevinirim...İnceleme Yaptııktan Sonra benim dedigim gibiyse editimi Alabilirmiyim?
- Konular
- 78
- Online süresi
- 1h 23m
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 22
- DevLira
- 0
Eger Çarım Soyulsaydı Edit AYakkabım vardı onuda alırlardı
- Konular
- 9,213
- Reaksiyon Skoru
- 4,131
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 400
- MmoLira
- 183
- DevLira
- 0
Arakaşalar RapunZeel adlı kişi bana pm attı.Edit Savaşçı Turkosu Satılır Full savunmalı diye.Bende Kaçt dedim.Oda 20t dedi.Benim 17 T param vardı bende 17 t paramvar yazdın veriosan ver yazdım oda 18t olur dedi bende 17t param var veriyomusun kardeş dedim tmm gardiye gel yazdı.Adama Almadan Önce karakter at dedim edit buglumu diye adamda karakter attı editi koydu ticarete bende kapattım çöle ışınlanalım dedim oda tmm dedi.sonra ısınlandık adamda hala edit duruyordu sonra ticarete koydu bende parayı koydum.Adam Kabule bastı bende kabule bastım.Edit Edvanterime geldi.Adam Bana ch2 ye geç dedi.Bende esc ye bastım çıkış yapacaktım.Bilgisayar Kapandı Sonra Bilgisayarı Açtım Ve oyuna girdim.Bir Baktım Edit Kaybolmuş.Çarım Aynı yerinde duruyordu.Sonra Adama PM ATTIM Adam Cevap Vermedi Ve Hala daha Alttan Yazıyordu.Edit A.turko ve Mek Satılır diye.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.bakabilirsiniz Adminler Yardımcı Olursanız Sevinirim...
İnceleme Yaptııktan Sonra benim dedigim gibiyse editimi Alabilirmiyim?
Ticaret yaptığın kişinin tam adını admine özel mesaj ile bildir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...