SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Turkmmo.com ve Diğerleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Birbirinizle tartışmak yerine uyelere yardımcı olsanız bu sorunlar çıkmayabilirdi evet şimdi herkes bir rütbe peşinde olabilir fakat bunu sonuçta sizin karakterleriniz davranışlarınız belirliyor. Bir insan forumda yetki aldığında gereği olarak karakteri değişebilir veya aranızdaki konusma forum üzerinden azalabilir sonuçta forum üzerinden yonetimin gereksiz konuşması bence de yanlış . 2. bir konuya değinirsek online da bu konularda kimseye güvenmeyeceksin tabi yaşayanlar bilir . Burada bir amacın varsa yükselmek istiyorsan tartısmak argo konusmak v.s yerine üyelere yardımcı olmaya çalısmalıyız . Tabii ki her insanın kendince hataları olabilir sonuçta hatası olmayan insan yoktur , onemli olan hatalarının farkına varmak onları düzeltmektir.

Forumumuzdaki yenilikler konusuna değinirsek Emrah abi gerçekten güzel uygulamalar ardı ardına geliyor zaten taklitler aslını yaşatır diye bir kelime vardır bu da tam yerine oturuyor sanırım :D bizden sonra gelen forumlar .net .tk uzantılı v.s ne kadar konu çalarlarsa çalsınlar ömürleri bir gün bitiyor :D ama turkmmo uzun zamandır kesintisiz hizmetin adresi .

Forumumuza ilk geldiğim gün ben buradan pvp bakmaya gelmiştim ki daha sonra kendime bir amaç koydum bu kadar insan yonetici mod insanlara yardım ediyor , ben neden bir yonetici olamayayım ? neden insanlara yardım edemeyeyim ? gibisinden simdi bu rütbedeyim , rütbeminde farkındayım o yüzden yardıma ihtiyacı olanlara yardım edebilrm

konuyu biraz saptırdım sanırım kusura bakmayın ama su konu altında bile gereksiz tartışmalar var.

Uzun zamandır böyle bir yazı yazma niyetim vardı fakat zaman yetersizliğinden kısmet bugüneymiş.

Bir süredir görüyorum ki bizi başka sitelerle karşılaştıranlar var az da olsa. Bu konu hakkında yazmak istediğim bir kaç şey var. Biz turkmmo.com olarak elbette forum işleyişinde zaman zaman hatalar yapmış olabiliriz. Fakat aklı başında her insanın görebileceği gibi biz hiçkimseyi taklit etmeyiz, yaptığımız işlerin veya açtığımız bölümlerin çoğu kendi fikrimiz ve bünyemizden gelen önerilerdir. Metin2 pvp serverlar bölümlerini ilk açan forum biziz, şimdi bir bakın her forumda var. Yanlış anlaşılmasın elbette metin2 pvp serverlar ile ilgili bölüm açacak diğer forumlar ilgi olduğu için fakat burada bahsettiğim direkt olarak bizden çalmış olmalarıdır. Yani kategori isimleri bile noktasından virgülüne aynı açıyorlar sonra giriyorlar bölüm içine konuları tek tek çalıyorlar. Ben bundan bahsediyorum. Yoksa söylediğim gibi elbette herkes bu konuyla ilgili kategori açabilir.
Ardından metin2 game hosting bölümü açtık hiçbir forumda yokken, şimdi bizim kategori isimlerimi googleda bir aratın bakın herkes aynı isimlerle kategori açmış. Metin2 Vps-Dedicated bölümünün adları noktasından virgülüne kadar aynı bu da mı çalıntı değil ? Herşeyi geçtim hosting rankı olayını getirdik konu açabilmek için diğer forumlarda getirdi üstelik sisteminden kuallarına kadar bizden kopyalamışlar. Böyle verecek okadar çok örnek varki. Ardından siz herşeylerini bizden çalan forumlarla bizi kıyaslamaya kalkıyorsunuz. Sizce bu mantıklı mı ?
Şunu unutmayın. Biz alexada yükselmek için hile yapıp sahte hit sitelerinden hit toplamayız. Veya benzer hilelere girmeyiz başka sitelerin yaptığı gibi.
Bizim sitemizde yasadışı içerik yoktur. C-rack, seri.al, adult, wa.rez kategoriler yoktur. Bizim forumu büyütüp satma gibi emellerimiz yoktur. O yüzden başka sitelerle bizi karşılaştırmayın. Biz Türkiye de bu sektörde açılan ilk forumların başında geliriz. Bizden özenilerek açılan, orjinal bir fikir bile olmayan forumlarla bizleri lütfen kıyaslamayın. Yaptığımız yenilikleri başkaları çalmaya devam ediyor. Fakat yeniliklerimizi takip edin, yakında yapacağımız bazı değişiklikleride çalacaklardır :)

İyi forumlar

milleti kandırmayın ilk *********** açtı tanıtım bölümü (************** çok eskiden ünlü bir forumdu)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri