Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Selam Arkadaslar Ben mt2 oynuyorum en az 400 item yaptim denedim hepsini hala yatiyorum.Sikayetim bu lutfen yardim edin
Merhaba Kardeşim, Biraz Uzun Olacak ama yardımı olur mutlaka,
Bu yazacaklarım tamamen kendime ait ve 7-8 yıllık metin2 tecrübemdir.
Öncelikle bi kaç bilgi vercem sonra efsunları anlatcam
Hangi karakter ve sınıf olursanız olun elbet sizi kesen birileri olacaktır. A kişisi sizi keser B kişisi A yı keser sizde B yi kesersiniz bu böyle bi döngü gibidir.
Ama genel anlamada sağlam bi karakter istiyorsanız bence ZİHİNSEL.
Önce strateji yapmak lazım. Mesela Çift el. Çift El kullanılmayan bir serverda siz çift el kullanın ve mutlaka kılıcınızda olsun.
Her karaktere ayrı ayrı savunma yapmayın. hem item değiştirmesi sorun oluyo hemde toplu savaslarda yatarsınız hemen. Her karakter için 1 iteme bütün savunmaları dizin.
Ben 2 tane ayakkabı ve 2 tane kolye kullanıyorum fazladan başka item kullanmıyorum. EFSUNLARA Gelince;
1. Kılıç ve Çift El Yapın mutlaka ve 2 sinede aynı itemler = Yarı İnsan, Büyü Hızı, Kritik, Güç, Çeviklik
2. Zırh = HP, Kılıç, Bıçak, Çift El, Ok
3. Kask (60 lwl lik) = Yarı İnsan, Büyü, Zehir, Ok, Hp üretimi
4. Bilezik (Cenne) = HP, Yarı insan, Büyü, Delici, 5. sini ben hp absore yapıyorum siz ne yaparsanız size kalmış
5. Küpe (Abonoz) = Yarı insan, kılıç, bıçak, çift el, ok
6. Kalkan (Tüm Kalkanlar) = Sersemlik, Bloklama, Yarı insan, Güç, Çeviklik
7. Kolye (Cennet) = ben 2 koyle kullanıyorum 2 side cennet kolye 1. sinin efsunları = hp, kılıç, bıçak, çift el, ok 2. sininn efsunları = hp, Kılıç, bıçak, çift el, krıtık
8. Kirin Ayakkabı = ben 2 ayakkabı kullanıyorum 2 side kirin ayakkabı 1. sinin efsunları = hp, kılıç, bıçak, çift el, ok 2. sinin efsunları = hp, kılıç, bıçak, çift el, krıtık
BU KADAR UĞRAŞTIM YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN...
Bu yazacaklarım tamamen kendime ait ve 7-8 yıllık metin2 tecrübemdir.
Öncelikle bi kaç bilgi vercem sonra efsunları anlatcam
Hangi karakter ve sınıf olursanız olun elbet sizi kesen birileri olacaktır. A kişisi sizi keser B kişisi A yı keser sizde B yi kesersiniz bu böyle bi döngü gibidir.
Ama genel anlamada sağlam bi karakter istiyorsanız bence ZİHİNSEL.
Önce strateji yapmak lazım. Mesela Çift el. Çift El kullanılmayan bir serverda siz çift el kullanın ve mutlaka kılıcınızda olsun.
Her karaktere ayrı ayrı savunma yapmayın. hem item değiştirmesi sorun oluyo hemde toplu savaslarda yatarsınız hemen. Her karakter için 1 iteme bütün savunmaları dizin.
Ben 2 tane ayakkabı ve 2 tane kolye kullanıyorum fazladan başka item kullanmıyorum. EFSUNLARA Gelince;
1. Kılıç ve Çift El Yapın mutlaka ve 2 sinede aynı itemler = Yarı İnsan, Büyü Hızı, Kritik, Güç, Çeviklik
2. Zırh = HP, Kılıç, Bıçak, Çift El, Ok
3. Kask (60 lwl lik) = Yarı İnsan, Büyü, Zehir, Ok, Hp üretimi
4. Bilezik (Cenne) = HP, Yarı insan, Büyü, Delici, 5. sini ben hp absore yapıyorum siz ne yaparsanız size kalmış
5. Küpe (Abonoz) = Yarı insan, kılıç, bıçak, çift el, ok
6. Kalkan (Tüm Kalkanlar) = Sersemlik, Bloklama, Yarı insan, Güç, Çeviklik
7. Kolye (Cennet) = ben 2 koyle kullanıyorum 2 side cennet kolye 1. sinin efsunları = hp, kılıç, bıçak, çift el, ok 2. sininn efsunları = hp, Kılıç, bıçak, çift el, krıtık
8. Kirin Ayakkabı = ben 2 ayakkabı kullanıyorum 2 side kirin ayakkabı 1. sinin efsunları = hp, kılıç, bıçak, çift el, ok 2. sinin efsunları = hp, kılıç, bıçak, çift el, krıtık
BU KADAR UĞRAŞTIM YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN...
deniyorum Bakalım![]()
faydalı olacaktır

saol yazdıgın efsunlar için
rica ederim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)