- Konular
- 182
- Reaksiyon Skoru
- 89
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sunset Ailesi Tanıtımı
Merhaba arkadaşlar..Uzun yıllardır var olan fakat ismi değişen SunSet Ailesi şimdide yeni bir lonca ile birleşti ve emek servere geçti.
Lonca Üyelerinden Beklenenler :
- Kesinlikle küfür ve hakaret lonca içinde yasaktır. Eğer böyle bi durum olursa leveli itemi önemli değil direk loncadan atılır.
- Lonca içerisinde bayan üyeler bulunmaktadır. Bayan üyelerin açık olduğu saatlerde ''Lan'' kelimesi bile küfür ve hakaret sayılır.
- Lonca başkanına sormadan karakter açılması uygun değildir.
- Raidcall şarttır, loncaya gelecekler özel olarak mesaj bırakabilir, oradan raidcall IP verilecektir.
Lonca Sistemi : - Eski lonca üyeleri oyunu bilmeseler dahi kesinlikle saygısızlık yapılmıycaktır.
- Her savaşta bir karakterin komutanı olup Raid Call üzerinden açılan odalarda komutanların komutları dinlenecektir. Dinlemeyen arkadaşlar uyarılcak daha sonra loncadan uzaklaştırılacaktır.
- Lonca içi ticaret asla yoktur. Pvp server olduğu için 2 iteminiz varsa 1'ini ihtiyacı olan birine verin. Kendi aranızda ticarete karışmıyorum ama lonca içi sohbette şu satılır bu alınır gibi şeyler duymak istemiyorum. Yine uyarı verilip uzaklaştırılacaktır.
- Lonca içerisinde yardımlaşma esastır. Boş köyde dolanacağınıza lonca arkadaşlarınızdan birinin leveline katkıda bulunabilirsiniz.
Lider : Mavi , xYILMAZBEYx , SiNeRJi
Yetkili : Loncamıza katılan yeni ve eski arkadaşlarımız.
Komutan : Savaşlarda belirlenecektir.
Sun : Loncaya giren her üye için verilen ünvandır.
Not : Loncamıza diğer pvp serverlardan da arkadaşlar yakın süre içinde gelcektir. Oyunda çok fazla hile olduğu için şuanlık çağırmıyorum. Üye alımı için level önemli değildir. Kişiliği düzgün olsun yeter.
Dipnot : Loncaya gelmek isteyen arkadaşlar yetkili arkadaşlarla konuşabilir.
Loncamızın Facebook Sayfası
Merhaba arkadaşlar..Uzun yıllardır var olan fakat ismi değişen SunSet Ailesi şimdide yeni bir lonca ile birleşti ve emek servere geçti.
Lonca Üyelerinden Beklenenler :
- Kesinlikle küfür ve hakaret lonca içinde yasaktır. Eğer böyle bi durum olursa leveli itemi önemli değil direk loncadan atılır.
- Lonca içerisinde bayan üyeler bulunmaktadır. Bayan üyelerin açık olduğu saatlerde ''Lan'' kelimesi bile küfür ve hakaret sayılır.
- Lonca başkanına sormadan karakter açılması uygun değildir.
- Raidcall şarttır, loncaya gelecekler özel olarak mesaj bırakabilir, oradan raidcall IP verilecektir.
Lonca Sistemi : - Eski lonca üyeleri oyunu bilmeseler dahi kesinlikle saygısızlık yapılmıycaktır.
- Her savaşta bir karakterin komutanı olup Raid Call üzerinden açılan odalarda komutanların komutları dinlenecektir. Dinlemeyen arkadaşlar uyarılcak daha sonra loncadan uzaklaştırılacaktır.
- Lonca içi ticaret asla yoktur. Pvp server olduğu için 2 iteminiz varsa 1'ini ihtiyacı olan birine verin. Kendi aranızda ticarete karışmıyorum ama lonca içi sohbette şu satılır bu alınır gibi şeyler duymak istemiyorum. Yine uyarı verilip uzaklaştırılacaktır.
- Lonca içerisinde yardımlaşma esastır. Boş köyde dolanacağınıza lonca arkadaşlarınızdan birinin leveline katkıda bulunabilirsiniz.
Lider : Mavi , xYILMAZBEYx , SiNeRJi
Yetkili : Loncamıza katılan yeni ve eski arkadaşlarımız.
Komutan : Savaşlarda belirlenecektir.
Sun : Loncaya giren her üye için verilen ünvandır.
Not : Loncamıza diğer pvp serverlardan da arkadaşlar yakın süre içinde gelcektir. Oyunda çok fazla hile olduğu için şuanlık çağırmıyorum. Üye alımı için level önemli değildir. Kişiliği düzgün olsun yeter.
Dipnot : Loncaya gelmek isteyen arkadaşlar yetkili arkadaşlarla konuşabilir.
Loncamızın Facebook Sayfası
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 182
- Reaksiyon Skoru
- 89
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Güncelll
- Konular
- 182
- Reaksiyon Skoru
- 89
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Güncel
- Konular
- 182
- Reaksiyon Skoru
- 89
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Güncell
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)