Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Multu HacK 2.7 AtyorSa BuraYa GeL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 546

turkmmo

Level 1
Gold Üye
Konular
31,034
Online süresi
5m 10s
Reaksiyon Skoru
208
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 9 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
719
MmoLira
40
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu Hayırlı Günde ÇooK dua etceksiniz Bana o kesin ;)

Selam Arkadaşla multuhack 2.7 oyundan atıyor ve kendinize çekemiyorsunuz Diğer hızlı koşma ve skill vurma açıkken atmıyor ama kendine çekince atıyor zaten hızlı koşma çekerken birşeye Yaramıyor hızlı vurmada Yaramıyor Fazla Her neyse Konuma geliyorum

öncelikle multu hack 2.7 indirin oyunu açık karakter seçme yerine gelin 2.7 çalıştırın Güzel bir yere gidin ve Kendinize Çekin 1dk bilmedin 2dk sonra atıcak oyundan Sizi işte burda başlıyor İşimiz oyundan attı sunucunuzu seçin ID ve Şifrenizi Yazın enter demeden ctrl+alt+delete(görev Yönetici)yapın Multu Hack Programını SonLandırın Ve oyuna Girin 20-30 canavar karşınızaDa kesin Süper exp geliyor Seri kesin Baya exp Geliyor :) xD iyi KasmaLar

Bi Ricam oLucak birde Öncelikle +rep Verin Diğer Ricam İse Yakamozda ve Jinco Kralığı'da(mavi bayraklı kralık) Zengin Biri Varsa Yada 50-55 Levelse Beni Biraz Kasarmı Yada Bunu Bulmak Kolay olmadı Bi iksir Parası fln

NicK:xTrabzoNx61
Yer:Yakamoz
Krallık:Jinco(mavi Bayrak)

sagol kardesim insallah calısır

çalısıomu la he he hehe
tramola kırmızı bayrak isim dessas1 dessas kardeş kasıyo saolsun.

nerden indiriliyo

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri