- Konular
- 31,034
- Online süresi
- 5m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 719
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu Hayırlı Günde ÇooK dua etceksiniz Bana o kesin 
Selam Arkadaşla multuhack 2.7 oyundan atıyor ve kendinize çekemiyorsunuz Diğer hızlı koşma ve skill vurma açıkken atmıyor ama kendine çekince atıyor zaten hızlı koşma çekerken birşeye Yaramıyor hızlı vurmada Yaramıyor Fazla Her neyse Konuma geliyorum
öncelikle multu hack 2.7 indirin oyunu açık karakter seçme yerine gelin 2.7 çalıştırın Güzel bir yere gidin ve Kendinize Çekin 1dk bilmedin 2dk sonra atıcak oyundan Sizi işte burda başlıyor İşimiz oyundan attı sunucunuzu seçin ID ve Şifrenizi Yazın enter demeden ctrl+alt+delete(görev Yönetici)yapın Multu Hack Programını SonLandırın Ve oyuna Girin 20-30 canavar karşınızaDa kesin Süper exp geliyor Seri kesin Baya exp Geliyor
xD iyi KasmaLar
Bi Ricam oLucak birde Öncelikle +rep Verin Diğer Ricam İse Yakamozda ve Jinco Kralığı'da(mavi bayraklı kralık) Zengin Biri Varsa Yada 50-55 Levelse Beni Biraz Kasarmı Yada Bunu Bulmak Kolay olmadı Bi iksir Parası fln
NicK:xTrabzoNx61
Yer:Yakamoz
Krallık:Jinco(mavi Bayrak)

Selam Arkadaşla multuhack 2.7 oyundan atıyor ve kendinize çekemiyorsunuz Diğer hızlı koşma ve skill vurma açıkken atmıyor ama kendine çekince atıyor zaten hızlı koşma çekerken birşeye Yaramıyor hızlı vurmada Yaramıyor Fazla Her neyse Konuma geliyorum
öncelikle multu hack 2.7 indirin oyunu açık karakter seçme yerine gelin 2.7 çalıştırın Güzel bir yere gidin ve Kendinize Çekin 1dk bilmedin 2dk sonra atıcak oyundan Sizi işte burda başlıyor İşimiz oyundan attı sunucunuzu seçin ID ve Şifrenizi Yazın enter demeden ctrl+alt+delete(görev Yönetici)yapın Multu Hack Programını SonLandırın Ve oyuna Girin 20-30 canavar karşınızaDa kesin Süper exp geliyor Seri kesin Baya exp Geliyor
xD iyi KasmaLar Bi Ricam oLucak birde Öncelikle +rep Verin Diğer Ricam İse Yakamozda ve Jinco Kralığı'da(mavi bayraklı kralık) Zengin Biri Varsa Yada 50-55 Levelse Beni Biraz Kasarmı Yada Bunu Bulmak Kolay olmadı Bi iksir Parası fln
NicK:xTrabzoNx61
Yer:Yakamoz
Krallık:Jinco(mavi Bayrak)
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sagol kardesim insallah calısır
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)